De schaduw van gisteren
De schaduw van gisteren

De schaduw van gisteren

Waarom wordt de man waar Nora Tamsin smoorverliefd op is ook wel "De Lynx" genoemd? In plaats van waakzaam te zijn, valt Nora als een blok voor de fascinerende Charles Herrick bij aankomst in...

Auteur

Victoria Holt

Spreker

Susan Muskee

Vertaler

P.A. Zandstra

Speelduur

14 uur 28 min

€ 19,99

Beschrijving

Waarom wordt de man waar Nora Tamsin smoorverliefd op is ook wel "De Lynx" genoemd? In plaats van waakzaam te zijn, valt Nora als een blok voor de fascinerende Charles Herrick bij aankomst in Australië. Op de achtergrond van de eeuwige zoektocht naar meer goud, wordt Nora langzamerhand in de wrede wereld gesleurd van hebzucht, gevaar en wraak. Heeft ze door wat De Lynx voor haar in het verschiet heeft? Of blijft ze verblind door zijn hartstochtelijke passie voor haar? In ‘De schaduw van gisteren’ komt de kenmerkende stijl van Victoria Holt naar voren waar ze schrijft over romantische verhalen met een vleugje mysterie.

Victoria Holt was een van de pseudoniemen van de populaire Engelse auteur Eleanor Hibbert (1906 - 1993). Ze wist als geen ander de geschiedenis onder de aandacht te brengen in haar boeken door het te combineren met haar rijke fantasie en romantiek. Hibbert beschikte over een breed talent en schreef boeken in verschillende genres onder diverse pseudoniemen, variërend van oude fictieve familieverhalen tot thrillers. Als Victoria Holt schreef Hibbert voornamelijk gotische romans die gaan over romantiek met een tintje mysterie. Hibbert heeft in haar leven meer dan 200 boeken geschreven die in 20 talen zijn verschenen en wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht zijn.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

13 november 2023

ISBN

9788726706369

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 28 min

Bestandsgrootte

603 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Victoria Holt Bekijk alles

Bekentenissen van een koningin
€ 19,99
Onschuld is als een tere bloem
€ 19,99
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 19,99
Het geheim van de nachtegaal
€ 19,99

Meer spreker Susan Muskee Bekijk alles

Valentijn op stand - Novelle
€ 4,95
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Iris Visser

€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel 2
€ 14,99
Een hertog met Kerstmis

Een hertog met Kerstmis

Jenny Holiday

€ 14,99