Het geheim van de nachtegaal
Het geheim van de nachtegaal

Het geheim van de nachtegaal

Was Susanna zo verblind door liefde dat ze niet zag wat voor man haar verloofde echt was? Susanna Pleydell werkte als verpleegster in India toen ze stapelverliefd werd op de charmante Aubrey St...

Auteur

Victoria Holt

Spreker

Margo Dames

Vertaler

E.C.C. Kramer-Plokker

Speelduur

15 uur 0 min

€ 19,99

Beschrijving

Was Susanna zo verblind door liefde dat ze niet zag wat voor man haar verloofde echt was? Susanna Pleydell werkte als verpleegster in India toen ze stapelverliefd werd op de charmante Aubrey St. Clare. Ze stappen dolgelukkig het huwelijksbootje in, maar bij terugkomst in Londen ontdekt Susanna de donkere kant van Aubrey. Hij was helemaal niet zo zachtaardig als in hun wittebroodsweken en hij was verslaafd aan opium. Ook had hij nauw contact met een mysterieuze arts die een beangstigende invloed uitoefende op hun leven. Wat wil deze arts van het echtpaar en weet Susanna zich van zijn macht te ontglippen?

Victoria Holt was een van de pseudoniemen van de populaire Engelse auteur Eleanor Hibbert (1906 - 1993). Ze wist als geen ander de geschiedenis onder de aandacht te brengen in haar boeken door het te combineren met haar rijke fantasie en romantiek. Hibbert beschikte over een breed talent en schreef boeken in verschillende genres onder diverse pseudoniemen, variërend van oude fictieve familieverhalen tot thrillers. Als Victoria Holt schreef Hibbert voornamelijk gotische romans die gaan over romantiek met een tintje mysterie. Hibbert heeft in haar leven meer dan 200 boeken geschreven die in 20 talen zijn verschenen en wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht zijn.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

10 december 2022

ISBN

9788726706437

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 0 min

Bestandsgrootte

626 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Victoria Holt Bekijk alles

Bekentenissen van een koningin
€ 19,99
Onschuld is als een tere bloem
€ 19,99
De schaduw van gisteren

De schaduw van gisteren

Victoria Holt

€ 19,99
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 19,99

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

€ 4,99
Niet mijn dochter

Niet mijn dochter

Michelle Frances

€ 14,99
De vrouw zonder naam
€ 14,99
De vijf van Whitechapel

De vijf van Whitechapel

Hallie Rubenhold

€ 12,99