Luistervoorbeeld

Brooklyn-dwaasheid

Auteur Paul Auster
Spreker Sander de Heer
VertalerTon Heuvelmans
Speelduur 11u 27m 30s
€ 7,99

Beschrijving

Net wanneer het leven van de 59-jarige Nathan Glass zich in een uiterst diep dal bevindt, komt hij zijn lang verloren neef Tom Wood tegen. Beide heren hebben de nodige mislukkingen te verduren gehad: het eerste huwelijk van Nathan is gestrand, hij kampt met longkanker en heeft amper contact meer met zijn dochter, terwijl Tom vaarwel heeft moeten zeggen tegen zijn academische carrière. Een derde lotgenoot vinden ze in ex-gevangene Harry Brightman, de eigenaar van de tweedehands boekwinkel in Brooklyn waar Tom werkt. De mannen besluiten samen het roer om te gooien en voorgoed af te rekenen met hun tegenslag.

Brooklyn-dwaasheid is een uitbundig verhaal over de pieken en dalen van het menselijk leven.Paul Auster (1947) is een Amerikaanse auteur die gezien wordt als een van de beste schrijvers uit de Verenigde Staten. Zijn werken omvatten verschillende genres als romans, poëzie, autobiografische essays en filmscripts. Hij werd vooral bekend door de detectivereeks ‘The New York Trilogy’ (1987) dankzij de onconventionele verhaallijnen en de diepere thema’s die hij aansnijdt. Dit is typerend voor de werken van Paul Auster.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 17 januari 2022
ISBN 9788726774887
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 27m 30s
Bestandsgrootte 476 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Paul Auster (1947) is een van de grootste hedendaagse Amerikaanse schrijvers. Hij is auteur van poëzie, scenario’s, essays en romans. Bij De Arbeiderspers verschenen van hem onder andere Maanpaleis, Mr. Vertigo, De New York-trilogie, Orakelnacht en Brooklyn-dwaasheid. Zijn recentste roman is Onzichtbaar.

Toon aanbod