Barbie Speurende Zusjes Club 3 - Het geheime zeemonster
Barbie Speurende Zusjes Club 3 - Het geheime zeemonster

Barbie Speurende Zusjes Club 3 - Het geheime zeemonster

Het is een mistige dag op het strand en Barbie’s vriendinnen, Teresa en Nikki, zijn aan het hardlopen, terwijl Barbie thuis haar zusje helpt met het repareren van een fietsketting...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Marieke Frankema

Speelduur

0 uur 24 min

€ 2,99

Beschrijving

Het is een mistige dag op het strand en Barbie’s vriendinnen, Teresa en Nikki, zijn aan het hardlopen, terwijl Barbie thuis haar zusje helpt met het repareren van een fietsketting. Ze besluiten om een wedstrijdje te doen, maar deze wordt onderbroken wanneer ze een mysterieus, draakachtig figuur in het water zien. Wat kan dit zijn?

Tijd om de Speurende Zusjes Club en hun puppy’s te bellen! Elk mysterie wordt opgelost door de super slimme zusjes.

Ga mee op avontuur met Barbie en al haar vrienden! Los raadsels op met geheime deuren, zeemonsters en boodschappen in een fles, vang de slechterikken als geheim agent, zing in Barbie’s rockband, vier de verjaardag van Chelsea in Dreamtopia en vlieg naar tropische stranden en verre planeten in andere sterrenstelsels. Doe mee!

Mattel’s Barbiepop is een mode-icoon, wereldreiziger en de beste vriend van ieder kind. Sinds de jaren 50 is zij overal ter wereld populair als speelgoed en als ster in ontelbare tv-shows, films, en boeken.

De populaire Netlflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures volgt Barbie, haar zussen en haar vriendje Ken, thuis in Los Angeles en als ze de wereld over reizen in de Barbie camper. Voor de jongere fans beleeft Barbie’s jongere zusje Chelsea allerlei avonturen in Barbie Dreamtopia, waar de zussen meerminnen en feeën ontmoeten in een magisch droomland.

In de afgelopen jaren heeft Barbie het ook gemaakt op YouTube als populaire vlogger. Ze praat over mode, familie, haar leven in Malibu, maar bespreekt ook lastige kwesties als racisme, geestelijke gezondheid en lichaamsbeeld.

Barbie’s nieuwe missie is het aanmoedigen van meisjes om groots te dromen. Een recente lijn van inspirerende poppen telt onder andere de Indiase Paralympiër, Manasi Joshi, en de Amerikaanse voetbalster, Alex Morgen. Verder roemt de Inspiring Women Series heldinnen als Maya Angelou, Florence Nightingale en astronaute Sally Ride.

Barbie en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

Imprint

SAGA Kids

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

26 januari 2022

ISBN

9788726850536

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 24 min

Bestandsgrootte

19 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Brandweerman Sam - De Collectie Het Grootste Avontuur
€ 5,99
Thomas de Stoomlocomotief - De bedtijdverzameling (5 minuten-verhalen)
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99

Meer spreker Marieke Frankema Bekijk alles

Een dal van liefde

Een dal van liefde

Catherine Cookson

€ 9,99
Alex - Wilde Love

Alex - Wilde Love

Kelly Collins

€ 9,99
Als de zon wil schijnen

Als de zon wil schijnen

Catherine Cookson

€ 16,99
Het oog der liefde

Het oog der liefde

Pamela Kent

€ 7,99