Barbie Speurende Zusjes Club 4 - Flessenpost
Barbie Speurende Zusjes Club 4 - Flessenpost

Barbie Speurende Zusjes Club 4 - Flessenpost

Barbie, haar zusjes en hun trouwe puppy’s genieten van een prachtige dag op het strand...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Marieke Frankema

Speelduur

0 uur 19 min

€ 2,99

Beschrijving

Barbie, haar zusjes en hun trouwe puppy’s genieten van een prachtige dag op het strand. Maar de anders zo gewone dag wordt een stuk spannender als ze een bezoekje brengen aan Barbie’s vriendin Teresa bij de reddingspost. Zij heeft namelijk vier zanderige flessen gevonden, en er zitten boodschappen in!

Zouden dit geheime boodschappen kunnen zijn? Weer een nieuw mysterie voor de Speurende Zusjes Club!

Ga mee op avontuur met Barbie en al haar vrienden! Los raadsels op met geheime deuren, zeemonsters en boodschappen in een fles, vang de slechterikken als geheim agent, zing in Barbie’s rockband, vier de verjaardag van Chelsea in Dreamtopia en vlieg naar tropische stranden en verre planeten in andere sterrenstelsels. Doe mee!

Mattel’s Barbiepop is een mode-icoon, wereldreiziger en de beste vriend van ieder kind. Sinds de jaren 50 is zij overal ter wereld populair als speelgoed en als ster in ontelbare tv-shows, films, en boeken.

De populaire Netlflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures volgt Barbie, haar zussen en haar vriendje Ken, thuis in Los Angeles en als ze de wereld over reizen in de Barbie camper. Voor de jongere fans beleeft Barbie’s jongere zusje Chelsea allerlei avonturen in Barbie Dreamtopia, waar de zussen meerminnen en feeën ontmoeten in een magisch droomland.

In de afgelopen jaren heeft Barbie het ook gemaakt op YouTube als populaire vlogger. Ze praat over mode, familie, haar leven in Malibu, maar bespreekt ook lastige kwesties als racisme, geestelijke gezondheid en lichaamsbeeld.

Barbie’s nieuwe missie is het aanmoedigen van meisjes om groots te dromen. Een recente lijn van inspirerende poppen telt onder andere de Indiase Paralympiër, Manasi Joshi, en de Amerikaanse voetbalster, Alex Morgen. Verder roemt de Inspiring Women Series heldinnen als Maya Angelou, Florence Nightingale en astronaute Sally Ride.

Barbie en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

26 januari 2022

ISBN

9788726850543

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 19 min

Bestandsgrootte

15 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Thomas de Stoomlocomotief - De bedtijdverzameling (5 minuten-verhalen)
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99
Thomas de Stoomlocomotief - De snelste wint!
€ 1,99

Meer spreker Marieke Frankema Bekijk alles

Als de zon wil schijnen

Als de zon wil schijnen

Catherine Cookson

€ 16,99
Het oog der liefde

Het oog der liefde

Pamela Kent

€ 7,99
De sleutel tot het verleden
€ 7,99
Koel als een lentebries
€ 7,99