Luistervoorbeeld

Barbie en de puppy-achtervolging

SerieBarbie
Auteur Mattel
Spreker Marieke Frankema
Speelduur 30m 24s
€ 2,99

Beschrijving

Barbie en haar zusjes Skipper, Stacie en Chelsea reizen naar een tropisch eiland waar Chelsea mee wil doen aan een danswedstrijd, en natuurlijk hebben ze hun trouwe puppy’s bij zich.

Bij aankomst heeft Barbie een verrassing voor haar zusjes. Aan het begin twijfelen ze, bang om de wedstrijd te missen, maar Barbie kan ze overtuigen dat er genoeg tijd is. Afgeleid door de leuke verrassing hebben de zussen niet door dat de puppy’s verdwenen zijn! Natuurlijk moeten ze opgespoord worden, maar zullen ze hen vinden en op tijd terug zijn voor de wedstrijd van Chelsea?

Ga mee op avontuur met Barbie en al haar vrienden! Los raadsels op met geheime deuren, zeemonsters en boodschappen in een fles, vang de slechterikken als geheim agent, zing in Barbie’s rockband, vier de verjaardag van Chelsea in Dreamtopia en vlieg naar tropische stranden en verre planeten in andere sterrenstelsels. Doe mee!

Mattel’s Barbiepop is een mode-icoon, wereldreiziger en de beste vriend van ieder kind. Sinds de jaren 50 is zij overal ter wereld populair als speelgoed en als ster in ontelbare tv-shows, films, en boeken.

De populaire Netlflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures volgt Barbie, haar zussen en haar vriendje Ken, thuis in Los Angeles en als ze de wereld over reizen in de Barbie camper. Voor de jongere fans beleeft Barbie’s jongere zusje Chelsea allerlei avonturen in Barbie Dreamtopia, waar de zussen meerminnen en feeën ontmoeten in een magisch droomland.

In de afgelopen jaren heeft Barbie het ook gemaakt op YouTube als populaire vlogger. Ze praat over mode, familie, haar leven in Malibu, maar bespreekt ook lastige kwesties als racisme, geestelijke gezondheid en lichaamsbeeld.

Barbie’s nieuwe missie is het aanmoedigen van meisjes om groots te dromen. Een recente lijn van inspirerende poppen telt onder andere de Indiase Paralympiër, Manasi Joshi, en de Amerikaanse voetbalster, Alex Morgen. Verder roemt de Inspiring Women Series heldinnen als Maya Angelou, Florence Nightingale en astronaute Sally Ride.

Barbie en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 november 2021
ISBN 9788726850567
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 30m 24s
Bestandsgrootte 24 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.