Barbie Star Light Avontuur
Aanbieding
Barbie Star Light Avontuur

Barbie Star Light Avontuur

Er was eens, op de verre planeet Para-Den, een heel bijzonder meisje met de naam Barbie. Barbie woonde bij haar vader...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Marieke Frankema

Speelduur

0 uur 10 min

€ 1,99 € 0,99 50% korting

Beschrijving

Er was eens, op de verre planeet Para-Den, een heel bijzonder meisje met de naam Barbie. Barbie woonde bij haar vader. Het getalenteerde meisje bracht de dagen door met het zorgen voor de vele bijzondere dieren op de planeet, terwijl ze oefende met vliegen op een hoverboard.

Op een dag werd Barbie opgeroepen door Koning Constantijn, die hulp nodig had om te voorkomen dat de sterren verdwijnen! Ondanks al haar talenten was Barbie behoorlijk nerveus, omdat ze nog nooit van Para-Den af was geweest. Kon ze de moed verzamelen om weg te gaan en de sterren te redden?

Ga mee op avontuur met Barbie en al haar vrienden! Los raadsels op met geheime deuren, zeemonsters en boodschappen in een fles, vang de slechterikken als geheim agent, zing in Barbie’s rockband, vier de verjaardag van Chelsea in Dreamtopia en vlieg naar tropische stranden en verre planeten in andere sterrenstelsels. Doe mee!

Mattel’s Barbiepop is een mode-icoon, wereldreiziger en de beste vriend van ieder kind. Sinds de jaren 50 is zij overal ter wereld populair als speelgoed en als ster in ontelbare tv-shows, films, en boeken.

De populaire Netlflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures volgt Barbie, haar zussen en haar vriendje Ken, thuis in Los Angeles en als ze de wereld over reizen in de Barbie camper. Voor de jongere fans beleeft Barbie’s jongere zusje Chelsea allerlei avonturen in Barbie Dreamtopia, waar de zussen meerminnen en feeën ontmoeten in een magisch droomland.

In de afgelopen jaren heeft Barbie het ook gemaakt op YouTube als populaire vlogger. Ze praat over mode, familie, haar leven in Malibu, maar bespreekt ook lastige kwesties als racisme, geestelijke gezondheid en lichaamsbeeld.

Barbie’s nieuwe missie is het aanmoedigen van meisjes om groots te dromen. Een recente lijn van inspirerende poppen telt onder andere de Indiase Paralympiër, Manasi Joshi, en de Amerikaanse voetbalster, Alex Morgen. Verder roemt de Inspiring Women Series heldinnen als Maya Angelou, Florence Nightingale en astronaute Sally Ride.

Barbie en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

Imprint

SAGA Kids

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

22 november 2021

ISBN

9788726850598

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 10 min

Bestandsgrootte

8 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Brandweerman Sam - De Collectie Het Grootste Avontuur
€ 5,99
Thomas de Stoomlocomotief - De bedtijdverzameling (5 minuten-verhalen)
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99

Meer spreker Marieke Frankema Bekijk alles

Verover me

Verover me

Kelly Collins

€ 12,99
Een dal van liefde

Een dal van liefde

Catherine Cookson

€ 9,99
Alex - Wilde Love

Alex - Wilde Love

Kelly Collins

€ 9,99
Als de zon wil schijnen

Als de zon wil schijnen

Catherine Cookson

€ 16,99