Luistervoorbeeld

Barbie Dreamtopia

SerieBarbie
Auteur Mattel
Spreker Marieke Frankema
Speelduur 19m 6s
€ 2,99

Beschrijving

Het is de dag voor de verjaardag van Chelsea, en ze speelt in de tuin met haar vrienden Jace en Zoie. Chelsea kijkt uit naar het feestje morgen, maar wat moet ze voor haar verjaardag wensen? Plotseling bemoeit haar buurjongen Otto zich er mee, en hij stelt voor dat ze al het speelgoed van de wereld moet wensen. Plagend voegt hij daar aan toe dat hij anders haar kaarsjes wel zou uitblazen en haar wens zou stelen!

Die nacht maakt Chelsea zich zorgen dat Otto dit daadwerkelijk zou doen, en ze probeert snel een wens te bedenken. Misschien helpt een uitstapje naar Dreamtopia haar aan een goed idee?

Ga mee op avontuur met Barbie en al haar vrienden! Los raadsels op met geheime deuren, zeemonsters en boodschappen in een fles, vang de slechterikken als geheim agent, zing in Barbie’s rockband, vier de verjaardag van Chelsea in Dreamtopia en vlieg naar tropische stranden en verre planeten in andere sterrenstelsels. Doe mee!

Mattel’s Barbiepop is een mode-icoon, wereldreiziger en de beste vriend van ieder kind. Sinds de jaren 50 is zij overal ter wereld populair als speelgoed en als ster in ontelbare tv-shows, films, en boeken.

De populaire Netlflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures volgt Barbie, haar zussen en haar vriendje Ken, thuis in Los Angeles en als ze de wereld over reizen in de Barbie camper. Voor de jongere fans beleeft Barbie’s jongere zusje Chelsea allerlei avonturen in Barbie Dreamtopia, waar de zussen meerminnen en feeën ontmoeten in een magisch droomland.

In de afgelopen jaren heeft Barbie het ook gemaakt op YouTube als populaire vlogger. Ze praat over mode, familie, haar leven in Malibu, maar bespreekt ook lastige kwesties als racisme, geestelijke gezondheid en lichaamsbeeld.

Barbie’s nieuwe missie is het aanmoedigen van meisjes om groots te dromen. Een recente lijn van inspirerende poppen telt onder andere de Indiase Paralympiër, Manasi Joshi, en de Amerikaanse voetbalster, Alex Morgen. Verder roemt de Inspiring Women Series heldinnen als Maya Angelou, Florence Nightingale en astronaute Sally Ride.

Barbie en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 november 2021
ISBN 9788726850604
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 19m 6s
Bestandsgrootte 13 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.