De zevende hemel
De zevende hemel

De zevende hemel

De vriendinnen van de Women’s Murder Club zijn terug met een nieuwe, geruchtmakende zaak. Een brandstichtende dader lijkt het gemunt te hebben op machtige en rijke koppels...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Daniëlle Stensen

Speelduur

7 uur 48 min

€ 7,99

Beschrijving

De vriendinnen van de Women’s Murder Club zijn terug met een nieuwe, geruchtmakende zaak. Een brandstichtende dader lijkt het gemunt te hebben op machtige en rijke koppels. Nadat het vierde echtpaar tragisch om het leven komt door brandstichting, gaan brigadier Lindsay en haar vriendinnen op onderzoek uit om de seriemoordenaar te ontmantelen. Maar wanneer de aanwijzingen haar wel erg dichtbij huis brengen, belandt ze in de benarde positie tussen haar liefdesleven en haar werk. Welke uitweg kiest ze in dit vreselijke dilemma? ‘De zevende hemel’ is het succesvolle zevende deel van de 'Women’s Murder Club' reeks, een bloedstollende thriller die je niet zomaar naast je neer kunt leggen!James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 mei 2021

ISBN

9788726852240

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 48 min

Bestandsgrootte

350 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zomer van verraad

Zomer van verraad

James Patterson

€ 12,99
In soldatenlaarzen

In soldatenlaarzen

James Patterson, Matt Eversmann

€ 14,99
Jeugdzonde

Jeugdzonde

J.D. Barker, James Patterson

€ 14,99
Minnares

Minnares

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

De eerste dode

De eerste dode

Joop van Riessen

€ 9,99
Paniek op de Haarlemmerdijk

Paniek op de Haarlemmerdijk

Joop van Riessen

€ 12,99
Lafaard!

Lafaard!

Sterre Carron

€ 9,95
Een samenzwering aan het hof

Een samenzwering aan het hof

Fernando J. Múnez

€ 9,99