De Rattenlijn
De Rattenlijn

De Rattenlijn

‘Wij hadden geen zeggenschap over onze kinderen. Ze gingen naar pleegfamilies en...’. Tijd om uit te praten had Victoria niet, want zo zat de hiërarchie in elkaar...

Auteur

Matthias Rozemond

Spreker

Karin Douma

Speelduur

11 uur 59 min

€ 16,99 € 8,49 50% korting

Beschrijving

‘Wij hadden geen zeggenschap over onze kinderen. Ze gingen naar pleegfamilies en...’. Tijd om uit te praten had Victoria niet, want zo zat de hiërarchie in elkaar. Zij was maar een simpele schoonmaakster die tijdens de Tweede Wereldoorlog beviel van een zoon, die ze direct na de geboorte moest afstaan aan een nazigezin. Vijf jaar later is ze vastbesloten om haar zoon terug te vinden. Haar zoektocht brengt haar naar de geheime route die nazi’s gebruikten om te vluchten naar Argentinië, ook wel bekend als de Rattenlijn. Hier ontmoet zij Nicolaï, die ook achtervolgd wordt door het oorlogsverleden. Zullen ze innerlijke rust vinden, wanneer ze vinden wat ze zoeken?


Beklemmende nieuwe roman.... Rozemond toont zich een rasverteller (Haarlems Dagblad)

DE RATTENLIJN is een bijzonder boek, waanzinnig spannend, onderhoudend en belangrijk. (...) Hij schrijft meeslepend, goede dialogen, mooie personages, maar er zit nog meer in. Dit boek smaakt in elk geval naar meer! (Boekblad)

Deze historische roman neemt je mee op een bizarre ontdekkingstocht en laat je onthutst achter. ★★★★ (Visie)Matthias Rozemond (1962) is een Nederlandse auteur die als kind al droomde om schrijver te worden. Zijn literaire carrière begon op 23-jarige leeftijd toen hij gedichten ging schrijven. Zijn eigen dichtbundel ‘Schepijs op zomeravonden’ kwam in 2000 uit. In 2006 verscheen zijn eerste thriller ‘Apollovlinder’, gevolgd door ‘Schimmenspel’ (2008) en ‘Enkele reis Sicilië’ (2010). Ook is hij bekend van zijn latere werken, zoals ‘De duivelskunstenaar’ (2016) en ‘Het spel van licht en donker’ (2018) over Rembrandt. Rozemond is meester in het schrijven van historische romans en literaire thrillers van hoogstaande kwaliteit.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 februari 2022

ISBN

9788726855692

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 59 min

Bestandsgrootte

502 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Matthias Rozemond Bekijk alles

Melkmeisje

Melkmeisje

Matthias Rozemond

€ 14,99
Hoogheid

Hoogheid

Matthias Rozemond

€ 14,99
Apollovlinder

Apollovlinder

Matthias Rozemond

€ 12,99
Schimmenspel

Schimmenspel

Matthias Rozemond

€ 14,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99
Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
€ 14,99
Zomer aan de Rivièra

Zomer aan de Rivièra

J.P. O'Connell

€ 14,99

Het licht in de bomen

Patricia Koelle

€ 14,99