Luistervoorbeeld

Schimmenspel

Auteur Matthias Rozemond
Spreker Marcel Harteveld
Speelduur 9u 40m 16s
€ 7,99

Beschrijving

Lijdt Norbert Camperman aan schizofrenie, of wordt hij van alle kanten bedrogen? Nadat zijn broer Eugène en zijn dochter omkomen tijdens een auto-ongeluk in Schotland, blijft hij vaak de schimmen van zijn broer zien. Therapeutische sessies helpen hem, maar wanneer hij een brief ontvangt van Eugène, weet hij het zeker. Zijn broer leeft nog, en dat zal hij bewijzen ook! Zijn zoektocht loopt niet zoals verwacht. Wordt hij erin geluisd? Bijna een halve eeuw later vervolgt Norberts zoon zijn strijd naar het vinden van de waarheid...


Vooral de wat losgeslagen en toch burgerlijke jaren-zestig-sfeer is goed getroffen. Het doet qua verhaal en qua stijl denken aan de korte verhalen van Edgar Allen Poe. Poëtisch, afstandelijk en toch eigentijds. (★★★ VN-thrillergids)
Matthias Rozemond (1962) is een Nederlandse auteur die als kind al droomde om schrijver te worden. Zijn literaire carrière begon op 23-jarige leeftijd toen hij gedichten ging schrijven. Zijn eigen dichtbundel ‘Schepijs op zomeravonden’ kwam in 2000 uit. In 2006 verscheen zijn eerste thriller ‘Apollovlinder’, gevolgd door ‘Schimmenspel’ (2008) en ‘Enkele reis Sicilië’ (2010). Ook is hij bekend van zijn latere werken, zoals ‘De duivelskunstenaar’ (2016) en ‘Het spel van licht en donker’ (2018) over Rembrandt. Rozemond is meester in het schrijven van historische romans en literaire thrillers van hoogstaande kwaliteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 november 2021
ISBN 9788726855715
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 40m 16s
Bestandsgrootte 414 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.