Luistervoorbeeld

Joans bevrijding 2: Langs de snelweg

SerieJoans bevrijding deel 2
Auteur Tara Kuypers
Spreker Ginger Volpe
Speelduur 52m 47s
€ 2,99

Beschrijving

Joans bevrijding is een spannende serie erotische verhalen waarin Joan op zoek gaat naar vrijheid, liefde, erotiek en bovenal zichzelf.

Langs de snelweg. Ontsnapt uit de ketens van een relatie, is Joan er helemaal klaar voor om van haar vrijheid te genieten. Terug in Nederland rijdt ze direct naar haar beste vriendin Amy, waar ze mag blijven slapen. De volgende dag, op weg naar haar opleiding, komt Joan in een verkeersruzie terecht, die ze op een ondeugende manier zal proberen op te lossen.Joans bevrijding is een spannende serie erotische verhalen waarin Joan op zoek gaat naar vrijheid, liefde, erotiek en bovenal zichzelf.

Tara Kuypers zoekt naar liefde, erotiek en vrijheid, zowel in haar verhalen als in het echte leven. Als tiener begon ze de mensen om haar heen te observeren, om vervolgens te proberen hun karakters in woorden te vangen. Toen ze ouder werd, verbreedde ze haar horizon en raakte ze geïnteresseerd in erotica. Met elk verhaal streeft ze naar het neerzetten van authentieke personages in een spannende setting.

Details

ImprintLUST
UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 26 augustus 2022
ISBN 9788726901702
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 52m 47s
Bestandsgrootte 37 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.