Luistervoorbeeld

Joans bevrijding 3: De sauna

SerieJoans bevrijding deel 3
Auteur Tara Kuypers
Spreker Ginger Volpe
Speelduur 50m 28s
€ 2,99

Beschrijving

Joans bevrijding is een spannende serie erotische verhalen waarin Joan op zoek gaat naar vrijheid, liefde, erotiek en bovenal zichzelf.

De sauna. Joan en Amy hebben een vriendinnendag. In de sauna blijft Joan denken aan de gebeurtenissen van afgelopen dagen. Het is allemaal nog heel verwarrend, maar tegelijkertijd bevrijdend en sexy. Zodra er een aantal mooie jongens langslopen, besluit Joan een spannende date te regelen voor haar vriendin Amy.

Samen beleven ze een heet avontuur dat Joan en haar beste vriendin veel dichter bij elkaar zal brengen.Joans bevrijding is een spannende serie erotische verhalen waarin Joan op zoek gaat naar vrijheid, liefde, erotiek en bovenal zichzelf.

Tara Kuypers zoekt naar liefde, erotiek en vrijheid, zowel in haar verhalen als in het echte leven. Als tiener begon ze de mensen om haar heen te observeren, om vervolgens te proberen hun karakters in woorden te vangen. Toen ze ouder werd, verbreedde ze haar horizon en raakte ze geïnteresseerd in erotica. Met elk verhaal streeft ze naar het neerzetten van authentieke personages in een spannende setting.

Details

ImprintLUST
UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 9 september 2022
ISBN 9788726901818
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 50m 28s
Bestandsgrootte 35 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.