Luistervoorbeeld

Cirkel van oneindigheid

SerieAngel Star duologie deel 2
Auteur Jennifer Murgia
Spreker Anne Lichthart
VertalerLisanne Ortsen, Jen Minkman
Speelduur 7u 18m 53s
€ 6,99

Beschrijving

Teagans leven zou de hemel op aarde moeten zijn nu haar beschermengel Garreth in haar leven is en aan haar zijde leeft als mens. Maar als Garreth door zijn aardse bestaan iets té menselijk wordt, gebeuren er onverwachte dingen. Teagan beseft dat lang niet alles is wat het lijkt als oude vijanden plotseling toch meer met haar gemeen hebben dan ze had gedacht.

In dit tweede en laatste deel van de serie komt Teagan erachter dat de engel die haar en de mensen van wie ze houdt kan redden misschien wel de engel is die ze altijd heeft gevreesd...

Een heerlijk romantisch YA paranormalverhaal voor fans van Twilight en Fallen.Jennifer Murgia schrijft mysterieuze en paranormale verhalen voor tieners. Haar boeken werden uitgegeven in de Verenigde Staten, Duitsland, Polen, Hongarije en Nederland.

In 2014 won ze met haar young adult horrorverhaal 'Forest of Whispers' de Moonbeam Children's Book Award.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 oktober 2021
ISBN 9788726914870
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 18m 53s
Bestandsgrootte 315 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jennifer Murgia schrijft young adultboeken en woont in de VS, waar ze elk jaar het YA Fest in Easton organiseert. Ze schrijft al verhalen sinds haar negende. Nadat ze een aantal poëziewedstrijden had gewonnen, besloot ze haar talenten te gebruiken om karakters tot leven te wekken in YA-fictieboeken die worden omschreven als authentiek, intrigerend en persoonlijk.

Toon aanbod