Luistervoorbeeld

Ster van acht

SerieAngel Starduologie deel 1
Auteur Jennifer Murgia
Spreker Anne Lichthart
VertalerMarije Kok, Jen Minkman
Speelduur 7u 42m 10s
€ 7,99

Beschrijving

De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden in haar klas – als een blok voor hem. Ze kan haar geluk niet op als Garreth alleen oog voor haar lijkt te hebben, maar waarom heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat de schaduw die haar bedreigt steeds dichterbij komt? En wat heeft de achtpuntige ster die Garreth in de huid van zijn handpalm heeft staan met haar eigen lotsbestemming te maken..?

Een heerlijk romantisch YA paranormalverhaal voor fans van Twilight en Fallen.Jennifer Murgia schrijft mysterieuze en paranormale verhalen voor tieners. Haar boeken werden uitgegeven in de Verenigde Staten, Duitsland, Polen, Hongarije en Nederland.

In 2014 won ze met haar young adult horrorverhaal 'Forest of Whispers' de Moonbeam Children's Book Award.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2021
ISBN 9788726914887
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 42m 10s
Bestandsgrootte 331 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jennifer Murgia schrijft young adultboeken en woont in de VS, waar ze elk jaar het YA Fest in Easton organiseert. Ze schrijft al verhalen sinds haar negende. Nadat ze een aantal poëziewedstrijden had gewonnen, besloot ze haar talenten te gebruiken om karakters tot leven te wekken in YA-fictieboeken die worden omschreven als authentiek, intrigerend en persoonlijk.

Toon aanbod