Als doden dromen
Als doden dromen

Als doden dromen

April Charles is een prettig gestoorde, jonge meid die liever lui dan moe is. Ze werkt in een funerarium, kickt op zombieverhalen en heeft leuke vrienden...

Serie

Dodenreeks deel 1

Auteur

Mel Hartman

Spreker

Relinde de Graaff

Speelduur

7 uur 38 min

€ 12,99

Beschrijving

April Charles is een prettig gestoorde, jonge meid die liever lui dan moe is. Ze werkt in een funerarium, kickt op zombieverhalen en heeft leuke vrienden. Maar niemand in haar omgeving weet dat ze niet van deze wereld komt.

Ze is half sirene en half ripper. Met haar stem kan ze de doden tot leven wekken en de levenden beïnvloeden. Die gaven gebruiken is echter niet zonder gevolgen. Haar duistere kant wil het dan overnemen en het kost haar alle moeite om deze onder controle te houden.

Wanneer ze op een dag per ongeluk een dode tot leven wekt, vertelt die haar verontrustend nieuws. Een groep menselijke psychopaten zijn van plan om haar wereld, Terr, uit te buiten en het aan de allerrijksten als exclusieve vakantiebestemming te verkopen. Op Terr kan en mag namelijk alles, er zijn bijna geen regels, en er leven vreemde, fascinerende wezens.

April weet dat ze haar rustige leventje vaarwel moet zeggen als ze Terr wil helpen redden. En dus gooit ze zich met frisse tegenzin in de strijd.Mel Hartman (Melissa Vandeputte) is een Vlaamse auteur die op negenjarige leeftijd begon met het schrijven van gedichten, romannetjes, kinderverhalen en toneelstukken. Als puber raakte ze gefascineerd door parapsychologie, mythologie, ufologie, magie en dromen. Vreemde fenomenen en sterke vrouwen die de boel redden zijn haar ding.

Ze debuteerde in 2007 met 'De Fantasiejagers', gevolgd door verschillende boeken en korte verhalen. Na een lange stilte volgde 'Als Doden Dromen', het eerste boek uit de Dodenreeks.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 september 2021

ISBN

9788726915099

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 38 min

Bestandsgrootte

322 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mel Hartman Bekijk alles

Het hotel in de wolken
5.0
€ 5,99
Als doden slapen

Als doden slapen

Mel Hartman

€ 12,99
Het hotel op de rots

Het hotel op de rots

Mel Hartman

€ 5,99
Als doden spreken

Als doden spreken

Mel Hartman

€ 9,99

Meer spreker Relinde de Graaff Bekijk alles

De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Maagd
€ 9,99
Nikki weet raad

Nikki weet raad

Rachel Renée Russell

€ 13,99
Wat ik je wil zeggen

Wat ik je wil zeggen

Courtney Walsh

€ 14,99
Zak er lekker door!

Zak er lekker door!

Rachel Renée Russell

€ 13,99