Luistervoorbeeld

Oorsprong

SerieDe Internauten deel 1
Auteur R. Wade
Spreker Susan Muskee
Speelduur 10u 33m 50s
€ 16,99

Beschrijving

Voor de fans van fantasierijke nieuwe werelden gevuld met technologie.

De wereld heeft nood aan nieuwe helden. Sky, Wolf, Phoebe, Harper, Florence, Aurora en Charlie zijn hun namen. Als digital natives worden ze klaargestoomd om op het internet een machtige, maar onbekende vijand te stoppen.

Hun mythische strijd wordt een odyssee vol gevaren waarin ze niet enkel elkaar maar ook zichzelf leren kennen. Het lot van de mensheid ligt in hun handen. Slagen ze niet in hun missie dan zal er geen morgen meer zijn.
Aron Wade studeerde in 1996 af als acteur aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij was onder andere te zien als Akke in 'W817', werkte enkele jaren als Ketnetwrapper en stond op de planken in stukken als 'The Elephant Man' en 'Peter Pan'.

Ria Maes begon haar carrière als freelance journaliste bij diverse Vlaamse weekbladen. Als auteur geniet ze vooral bekendheid dankzij de dagboeken van Sara, die ze schrijft voor VTM.

Aron en Ria schrijven sinds 2017 samen thrillers ('Pan' en 'Meester Dood') en maakten hun debuut als jeugdschrijvers met 'Robbe', een samenwerking met Marc De Bel.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 20 juni 2022
ISBN 9788726915136
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 33m 50s
Bestandsgrootte 437 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.