Luistervoorbeeld

Mission One

Auteur R. Wade
Spreker Keja Klaasje Kwestro
Speelduur 5u 54m 15s
€ 6,99

Beschrijving

Wat zou jij doen als je leven op een dag volledig op zijn kop zou staan? Je niet langer een gewone tiener was, maar de wereld moest redden? Ellen, Sam, Milly, Ricky, Joyce, Steve en Winston overkomt het. Ze worden geheimagenten. Hun opdracht: het opnemen tegen aartsvijand en superbrein Medusa en zijn criminele organisatie.

De jonge helden worden geteleporteerd ín het internet, de wereld achter jouw computerscherm. Ze komen er terecht in T-Polis, een onbekende, gevaarlijke stad van bits en bytes, waar hun vriendschappen zwaar op de proef worden gesteld.Aron Wade studeerde in 1996 af als acteur aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij was onder andere te zien als Akke in 'W817', werkte enkele jaren als Ketnetwrapper en stond op de planken in stukken als 'The Elephant Man' en 'Peter Pan'.

Ria Maes begon haar carrière als freelance journaliste bij diverse Vlaamse weekbladen. Als auteur geniet ze vooral bekendheid dankzij de dagboeken van Sara, die ze schrijft voor VTM.

Aron en Ria schrijven sinds 2017 samen thrillers ('Pan' en 'Meester Dood') en maakten hun debuut als jeugdschrijvers met 'Robbe', een samenwerking met Marc De Bel.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 juli 2021
ISBN 9788726915129
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 54m 15s
Bestandsgrootte 251 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.