Luistervoorbeeld

Levy en het witte wonderdoosje

Auteur Lara Reims
Spreker Keja Klaasje Kwestro
Speelduur 4u 57m 15s
€ 5,99

Beschrijving

Daar ligt het. Op straat. Een klein, wit, glanzend doosje. Voor Levy kan bedenken dat je nooit zomaar iets van de straat op moet pakken, zit het al in haar zak. Het helpt haar de dag door. Een gewone schooldag, met sommen die ze fout doet omdat ze even aan iets anders dacht. Met de stemmen van de kinderen om zich heen. De stemmen die zeggen dat ze niks kan. Die schreeuwen, en schelden. Steeds legt ze dan even haar hand om het doosje dat aanvoelt als een gladde kastanje. Wat zou het zijn?

Dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Ze krijgt een raar bericht op de computer bij haar vader. En een gek sms’je op de telefoon die ze van haar moeder heeft gekregen, voor als Levy bij haar vader is. Na een wonderlijke ontmoeting komt Levy erachter hoe ze het doosje open moet maken. En hoe het haar kan helpen.

Een verhaal over jong zijn in een veranderende wereld, over pesten, ouders, schuld en vriendschap. Over de oplossing die er altijd is. Als je je best maar doet.Lara Reims schrijft met uitzicht op Parijs en Boekarest. Ze is gefascineerd door de razendsnelle ontwikkelingen van de techniek die ons leven ingrijpend zullen doen veranderen. Daarover ging haar succesvolle Rémi-trilogie. In 2020 verscheen haar debuut als jeugdauteur, ´Levy en het witte wonderdoosje´.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 27 januari 2022
ISBN 9788728093924
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 57m 15s
Bestandsgrootte 206 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.