De wijngaard tussen berg en zee
De wijngaard tussen berg en zee

De wijngaard tussen berg en zee

Voor de lezers van de feelgoodromans van Jill Mansell! Tegen haar natuur in volgt Nelly het advies van haar beste vriendin op: ze besluit de huwelijksproblemen met haar man resoluut op te lossen. M...

Auteur

Annika Estassy Lovén

Spreker

Nienke Cusell

Vertaler

Neeltje Wiersma

Speelduur

5 uur 54 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor de lezers van de feelgoodromans van Jill Mansell!

Tegen haar natuur in volgt Nelly het advies van haar beste vriendin op: ze besluit de huwelijksproblemen met haar man resoluut op te lossen. Mats, met wie ze inmiddels twintig jaar samenwoont en die nu van haar wil scheiden, is van plan om hun geliefde hond Pollux mee te nemen. Om dat te voorkomen, en er zeker van dat het zijn gevoelens weer zal aanwakkeren, vertrekt Nelly met Pollux richting Frankrijk. Daar gaat ze werken in een wijngaard en bij een pension, genaamd Les Gallines. Al gauw lijkt het leven dat ze in Zweden leidde iets van vroeger. Tussen de nieuwe vriendschappen en de mysteries die Les Gallines omringen, ontdekt Nelly eindelijk hetgeen waarvan ze nooit had gedacht dat ze het bezat: moed.

Annika Estassy (1962) is geboren in Nice en groeide op in Senegal en Frankrijk voordat ze als tiener naar Zweden verhuisde. Ze is opgeleid als journalist en werkte in de filmindustrie en als voorzitter van een Zweedse Studentenvakbond voordat ze fulltime schrijver werd. Annika debuteerde succesvol in 2013 met Solviken, gevolgd door Croissants voor het ontbijt (2014) en Al deze geheimen (2016).

Met Groene vingers gezocht (2018) begon ze de Maanstad-trilogie waarvan in 2019 Een lied voor Hedda als tweede deel uitkwam.

Annika woont in het zuiden van Frankrijk en schrijft over de streek in de De wijngaard tussen berg en zee. Van haar romans zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

4 maart 2024

ISBN

9788726920369

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 54 min

Bestandsgrootte

248 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Nienke Cusell Bekijk alles

Psyche

Psyche

Louis Couperus

€ 7,99
Neppe vrienden & echte vijanden

Neppe vrienden & echte vijanden

Daniel Warmoeskerken

€ 12,99
Het lied van Ariane

Het lied van Ariane

Petra Doom

€ 16,99
De dood van Milly

De dood van Milly

Susanne Severeid

€ 16,99