Luistervoorbeeld

Vermist in Massilia

SerieRoma Sub Rosa deel 7
Auteur Steven Saylor
Spreker Frank Rigter
Speelduur 9u 13m 20s
€ 12,99

Beschrijving

In ‘Vermist in Massilia’ reist Gordianus de Vinder af naar Massilia, het huidige Marseille, in 49 v.Chr. om zijn verloren zoon Meto op te sporen. Hij vreest voor zijn zoons leven, want er gaan geruchten rond dat hij Julius Caesar heeft verraden en vermoord is. Maar zijn lichaam is nooit gevonden, dus houdt Gordianus hoop. Middenin de chaos en onheil van de Romeinse burgeroorlog en de onzekerheid over Meto is hij getuige van de mysterieuze dood van een vrouw. Zijn obsessie voor de zaak groeit. Gaat het lot van de dode vrouw hem aan het hart, of loopt hij de confrontatie met zichzelf uit de weg? New York Times-bestsellerauteur Steven Saylor beschrijft in dit achtste deel van de Roma Sub Rosa-reeks de ontroerende zorgen van een vader en weet de lezer te verbluffen met zijn kennis van het antieke Rome.


'De hoogtijdagen van Rome worden schitterend herschapen en de actie stokt geen moment.' The Guardian
'Saylors kennis van zaken is adembenemend en hij schrijft boeiend.' Ruth Rendell
'Een van de beste uit de serie.' Booklist
'Lezers zullen vol ongeduld wachten op het volgende boek uit een van de beste historische detectiveseries.' Publishers Weekly
'Saylor is een aanwinst voor het genre.' Vrij NederlandSteven Saylor (1956) is een Amerikaanse schrijver die vooral bekendheid heeft verkregen met zijn historische thrillers in de Roma Sub Rosa-reeks, waarin hoofdpersoon Gordianus de Vinder moordzaken probeert op te lossen in het antieke Rome. Met zijn eindeloze kennis van de Oudheid en klassieke literatuur weet hij lezers wereldwijd te vermaken met misdaadromans ten tijde van Julius Caesar, Cleopatra en Cicero. Ook de Roma-reeks is populair, waaronder het gelijknamige eerste deel, dat een New York Times-bestseller werd. Naast zijn historische romans schreef hij ook erotische fictie onder het pseudoniem Aaron Travis.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 april 2022
ISBN 9788726922011
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 13m 20s
Bestandsgrootte 388 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.