Luistervoorbeeld

Kerstperikelen in Snowdonia – deel 2

SerieSnowdonia deel 2
Auteur Lilly Emme
Spreker Nienke Cusell
VertalerJ. van Zanden
Speelduur 1u 37m 9s
€ 3,99

Beschrijving

Ethan komt aan in Snowdonia en wordt geconfronteerd met de verwachtingen die zijn familie van hem heeft. Herinneringen komen bovendrijven, en hij denkt terug aan hoe zijn vader eiste dat hij carrière maakte om op een dag het familielandgoed over te nemen. Ethans toelating tot het beste mannenkoor van Cambridge liet zijn ouders onverschillig. Om zijn familie te ontlopen, huurt Ethan een klein huisje en bedenkt het verhaal dat hij een schrijver is die de rust zoekt om te schrijven.

Holly heeft de oude pub van het dorp overgenomen en doet haar best om het pand op orde te krijgen. Als ze op het punt staat een bestelling op te halen voor haar gerenoveerde pub, botst ze met een fietser die door de verse sneeuw glibbert. Tot haar verbazing ziet ze dat het Chloe is, de filmster die onlangs naar het dorpje is verhuisd. Na deze op zijn onverwachte ontmoeting, neemt ze haar mee naar de pub. Als een onwelkome gast uit haar verleden opduikt om haar angst in te boezemen, wordt Holly gedwongen haar duistere geheimen te vertellen aan haar nieuwe vriendin.

Dit is het tweede deel van Kerstperikelen in Snowdonia.Lilly Emme is een Zweedse schrijfster die al heel lang in Engeland woont. Lilly Emme is een meester in het schrijven van gevoelvolle feelgood-romans, haar boeken zijn geliefd bij haar lezers.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 december 2021
ISBN 9788726923063
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 37m 9s
Bestandsgrootte 69 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.