Luistervoorbeeld

Kerstperikelen in Snowdonia – deel 1

SerieSnowdonia deel 1
Auteur Lilly Emme
Spreker Nienke Cusell
VertalerJ. van Zanden
Speelduur 1u 24m 22s
€ 3,99

Beschrijving

Holly heeft afscheid genomen van Liverpool en haar leven daar en probeert het drama van haar oude werkplek achter zich te laten. Ook probeert ze haar vrienden te vergeten die haar, toen ze hen het meest nodig had, in de kou lieten staan. Ze bouwt in Snowdonia, Wales, een nieuw leven op in het oude huisje van haar geliefde grootmoeder. Holly is van plan om, net als haar grootmoeder, als kluizenaar te gaan leven. Want als er één ding is dat de tijd in Liverpool haar heeft geleerd, is dat ze niemand kan vertrouwen.

Chloe begint zich opgesloten te voelen in haar prachtige appartement in het modieuze Chelsea in hartje Londen. Overal waar ze gaat of staat, volgen fotografen haar en stellen vragen die ze niet wil beantwoorden. Ze droomt ervan aan de hectiek van Londen te ontsnappen en ergens helemaal opnieuw te beginnen waar niemand haar kent. Op een dag springt ze in een taxi, geeft de chauffeur duizend pond en vraagt hem haar naar een klein dorpje in Wales te rijden. Hoe verder ze van Londen verwijderd is, hoe opgeluchter ze zich voelt.

Ethan wordt wakker in een ziekenhuisbed zonder enige herinnering aan wie hij is of waarom hij in het ziekenhuis ligt. De politie beweert dat hij de dood van zijn beste vriend op zijn geweten heeft, maar Ethan weigert dat te geloven. Hij zal de waarheid echter pas te weten komen als hij zijn geheugen terugkrijgt. Daarom besluit hij Cambridge, waar hij studeert, te ontvluchten in een poging zijn gedachten te ordenen.

Kerstmis nadert en het Welshe landschap is bedekt met sneeuw. De ouderwetse huisjes in de dorpen beginnen langzaamaan een kerstsfeer uit te stralen. Hier raken de levens van Holly, Chloe en Ethan met elkaar verweven, en proberen ze samen de angsten en het verdriet te overwinnen dat hen in hun leven achtervolgd heeft.

Dit is het eerste deel van Kerstperikelen in Snowdonia.Lilly Emme is een Zweedse schrijfster die al heel lang in Engeland woont. Lilly Emme is een meester in het schrijven van gevoelvolle feelgoodromans, haar boeken zijn geliefd bij haar lezers.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 29 november 2021
ISBN 9788726923070
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 24m 22s
Bestandsgrootte 62 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.