Luistervoorbeeld

Cum laude

SerieMaking the grade-serie deel 2
Auteur Kelly Collins
Spreker Valentijn Berkhooft
Speelduur 5u 43m 56s
€ 6,99

Beschrijving

Hij leidt een dubbelleven. Zij volgt haar hart. Zal zijn geheim hun perfecte liefde in de kiem smoren?

Laatstejaarsstudent Luca Gregorio is slim, sexy, en hij heeft een geheim dat hij nooit zal opbiechten aan zijn diepgelovige katholieke familie. Om voor zijn studie te kunnen betalen, vervult hij de meest kinky wensen van rijke alumni. Maar zijn eigen droom ooit met een diploma de universiteit te verlaten wordt bedreigd als hij valt voor een aantrekkelijke jonge vrouw die hem met nieuwe ogen naar zijn leven laat kijken. Is de prijs die hij moet betalen voor een opleiding te hoog als hij zichzelf ervoor moet verkopen?

Als hoogleraarsassistente aan een van de meest prestigieuze universiteiten van New York heeft Mim Knight al de nodige verwende jongemannen langs zien komen. Als ze Luca leert kennen, is ze dan ook verbaasd dat er meer in hem schuilt dan een hoop arrogantie en sex appeal. Langzaam maar zeker valt ze voor hem, maar hij is niet de perfecte man die hij lijkt...

Kunnen Luca en Mim vechten voor hun liefde voor elkaar terwijl ze steeds verder verstrikt raken in een web van leugens, bedrog en seks?Kelly Collins is auteur van meer dan veertig romans, waaronder heel wat bestsellers. In haar boeken combineert ze echte gebeurtenissen met haar levendige fantasie. Zo creeërt ze personages en verhalen waar liefhebbers van romantiek en new adult van smullen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 28 oktober 2021
ISBN 9788726945300
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 43m 56s
Bestandsgrootte 242 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.