Verleid me
Verleid me

Verleid me

Hij wil geen relatie. Zij doet het om een vriend te helpen. Maar de chemie en de passie zijn niet te ontkennen... Katarina Cross is een hardwerkende, vastberaden studente met een groot hart en een...

Serie

Yours deel 1

Auteur

Kelly Collins

Spreker

Didi van Amstel

Speelduur

7 uur 30 min

€ 12,99

Beschrijving

Hij wil geen relatie. Zij doet het om een vriend te helpen. Maar de chemie en de passie zijn niet te ontkennen...

Katarina Cross is een hardwerkende, vastberaden studente met een groot hart en een duidelijk plan voor haar leven. Ze heeft dus absoluut geen tijd voor afleiding. Damon Noble is een succesvolle zakenman wiens hart één keer teveel gebroken is. Nu betaalt hij liever voor dates, waarbij hij precies weet wat zijn geld waard is.

De avond die Katarina en Damon samen doorbrengen is een eenmalige gebeurtenis. Voor Katarina is het een gunst aan een vriendin, en voor Damon een zakelijke transactie. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Totdat Katarina als stagiaire bij Damons bedrijf binnenkomt, en blijkt dat hun chemie ook bij daglicht niet te ontkennen valt. Maar hij wil geen relatie, en zij wil ware liefde. Kunnen ze zich aan hun eigen regels houden, of is het verlangen groter dan hun verstand?

"Ik las dit verhaal in één keer uit en mijn boekkater was vreselijk, maar ik vond het zo geweldig dat ik het niet kon wegleggen." (5 sterren op Amazon)

"Een geweldig hartverwarmend verhaal dat zelfs de hardste harten kan doen smelten, dit is zeker een boek dat je niet wil missen." (5 sterren op Goodreads)

De Amerikaanse auteur Kelly Collins heeft inmiddels meer dan 30 boeken op haar naam staan. Ze schrijft spannende en vooral romantische new adult-verhalen. Wereldwijd heeft ze al meer een kwart miljoen boeken verkocht. In 2021 won zij een gouden ‘Readers’ Favorite Award’ in de categorie ‘contemporary romance’.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

6 november 2023

ISBN

9788727065663

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 30 min

Bestandsgrootte

315 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Kelly Collins Bekijk alles

Verover me

Verover me

Kelly Collins

€ 12,99
Matt - Wilde Love

Matt - Wilde Love

Kelly Collins

€ 9,99
Rafe - Wilde Love

Rafe - Wilde Love

Kelly Collins

€ 9,99
Alex - Wilde Love

Alex - Wilde Love

Kelly Collins

€ 9,99

Meer spreker Didi van Amstel Bekijk alles

Breek ons. Niet.

Laura Kneidl

€ 14,99
Vlam

Vlam

Kylie Scott

€ 4,99
The right move

The right move

Liz Tomforde

€ 13,99
Het Graham-effect

Het Graham-effect

Elle Kennedy

€ 13,99