Luistervoorbeeld

Thuis in het kunstcafé

Auteur Sue McDonagh
Spreker Relinde de Graaff
Speelduur 11u 10m 49s
€ 7,99

Beschrijving

Wat een perfecte, romantische vakantie had moeten worden, eindigt in een drama voor Flora. Uit wraak steelt ze de motor van haar vriendje en vlucht naar de kust van Wales voor een welverdiende vakantie voor één.

Wanneer er een badmeester uit Australië in haar leven opduikt en haar hulp biedt wanneer ze die het meest nodig heeft, heeft ze niet langer het gevoel dat ze enkel in Wales op vakantie is. Kan ze de plek waar ze naartoe is gevlucht ooit een thuis noemen?Sue McDonagh gaf haar baan op bij de politie in Essex toen bij haar op 24-jarige leeftijd kanker werd vastgesteld. Na een succesvol herstel verhuisde ze naar Wales. In 2009 leerde ze motorrijden en nu runt ze Curvy Riders, een motorclub voor vrouwen, en schrijft ze boeken over stoere vrouwen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2021
ISBN 9788726945348
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 10m 49s
Bestandsgrootte 467 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sue McDonagh woont aan de kust van Wales en was politieagente in Essex voordat op zeer jonge leeftijd bij haar kanker werd ontdekt. Dankzij de ondersteuning van haar familie en vrienden herstelde ze volledig, stopte met haar werk bij de politie, ontmoette de man met wie ze wilde trouwen en verhuisde naar Wales, naar een klein stadje dat dacht dat het een dorp was. Op die plek schrijft ze haar romantische boeken en maakt ze prachtige waterverfschilderijen, die ook te zien zijn op de covers van haar romans.

Toon aanbod