Luistervoorbeeld

Speelgoed

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Katrien Debaene, Jules Van den bergh
Speelduur 6u 0m 50s
€ 9,99

Beschrijving

In Speelgoed leren we de 16-jarige Christina kennen, die helemaal verzot is op haar leraar godsdienst, meneer Hoste. Hij is 8 jaar ouder dan zij en maakt een lastige tijd door in zijn huwelijk. Hij wordt door de klasgenoten van Christina gepest, vooral ook door haar vriendje Cedric, waar meneer Hoste geen hoge pet van op heeft. Nadat het op het jaarlijkse schoolkamp tijdens een potje paintball vervelend af loopt voor meneer Hoste, verandert er iets in hem. Vanaf dat moment ziet de jonge leraar de leerlingen in een ander daglicht en neemt hij het heft in eigen handen...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 oktober 2022
ISBN 9788726953763
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 0m 50s
Bestandsgrootte 254 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.