Spion Don Kameleon en de geheime tempel

Spion Don Kameleon en de geheime tempel

In deel twee van de Don Kameleon-serie wordt Don met zijn trouwe helpers Paddy en Harry opgeroepen om naar het spionnenhoofdkwartier te komen...

Serie

Don Kameleon deel 2

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Jits van Belle

Speelduur

1 uur 56 min

€ 3,99

Beschrijving

In deel twee van de Don Kameleon-serie wordt Don met zijn trouwe helpers Paddy en Harry opgeroepen om naar het spionnenhoofdkwartier te komen. Alle spionnen moeten zich melden bij oprichter en opperspion Big Gekko Dikke Nekko, omdat er diefstal in het hoofdkwartier is gepleegd. De lijst met alle echte namen van de spionnen is ontvreemd en moet worden teruggevonden! Het is een verschrikkelijke tegenslag voor de organisatie, hoe heeft dit kunnen gebeuren? Voordat Don in actie kan komen wordt hij aangewezen als dader en verdwijnt hij achter slot en grendel. Hoe kan hij nu zijn onschuld bewijzen en het voortbestaan van het Geheime Dierenverbond verzekeren voordat het te laat is?
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 februari 2023

ISBN

9788726953800

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 56 min

Bestandsgrootte

87 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Jits van Belle Bekijk alles

Vlaams Mama heks

Mama heks

Kaat De Kock

€ 7,99
Vlaams Spion Don Kameleon en de toverdrank van professor Croque
€ 3,99
Vlaams Spion Don Kameleon en de schat van Ani Mala
€ 3,99
Vlaams Spion Don Kameleon en de verschrikkelijke sneeuwpad
€ 3,99