Straks werd ons geluk vermoord

Straks werd ons geluk vermoord

In de toekomst is de liefde strafbaar...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Ken Verdoodt

Speelduur

6 uur 12 min

€ 9,99

Beschrijving

In de toekomst is de liefde strafbaar. Het is verboden om relaties te hebben, met als doel om het geboortecijfer te beperken en allerlei sociaal-economische problemen die met overbevolking gepaard gaan te reduceren. Als men toch een relatie aangaat riskeert men een gevangenisstraf.
Brice slaapt elke avond met iemand anders, net als de meeste mensen, en is een zogenaamde eendagsvlieg, die geen vaste relaties aangaat. Totdat hij getuige is van het geheime huwelijk van zijn beste vriend Bud. Een anonieme tip leidt tot de arrestatie van Bud en zijn vrouw, en in al het tumult ontmoet Brice Lily, met wie hij een one-night stand heeft.
Natuurlijk gebeurt het onvermijdelijke en Brice wordt verliefd op Lily. Hij ontdekt bij hun volgende - illegale - ontmoeting, dat ze een medium is, iemand die in de toekomst kan zien of er een garantie is op geluk. De vraag is nu wat de toekomst voor Brice en Lily brengen zal..
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

13 februari 2023

ISBN

9788726953923

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 12 min

Bestandsgrootte

259 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99