Luistervoorbeeld

De stank

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Steven Colombeen
Speelduur 5u 21m 29s
€ 9,99

Beschrijving

In deze spannende surrealistische roman merken vijf willekeurige personen op een dag in de toekomst een merkwaardige geur op, een walm. Daar blijft het echter niet bij en de walm ontwikkelt zich tot een onverdraaglijke stank. Eerst zijn ze bang dat het om terrorisme gaat, of een milieuramp, en al snel gaan wetenschappers aan de slag om een verklaring te vinden voor de mysterieuze stank. Terwijl het zich over de wereld verspreidt als een epidemie worden de levens van de vijf personen steeds meer overhoop gehaald. Totdat ze tot een hele bijzondere conclusie komen over de oorzaak ervan...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 7 november 2022
ISBN 9788726953978
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 21m 29s
Bestandsgrootte 226 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.