Luistervoorbeeld

Smile

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Valentijn Dhaenens
Speelduur 4u 42m 56s
€ 7,99

Beschrijving

Gregor Samsa (Franz Kafka, "De gedaanteverandering") werd op een ochtend wakker als een afstotelijk insect. Arthur Goetgebuur overkomt iets ergers: hij ontwaakt met een glimlach. Een venijnige glimlach, die zich niet van zijn gezicht laat vegen. Zijn nieuwe handicap is absurd, maar heeft ernstige gevolgen. Arthurs carrière loopt gevaar. Zijn leven wordt overhoopgehaald. Maar ook nieuwe deuren gaan open. "Smile", met als ondertitel "de pijnlijke lachkramp van Arthur Goetgebuur", is een komedie waarin droevige waarheden worden onthuld over identiteit, het belang van het uiterlijk, en hoe we allemaal gevangen zitten in onze eigen huid.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 juli 2022
ISBN 9788726954029
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 42m 56s
Bestandsgrootte 195 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.