Luistervoorbeeld

Salamander: Schot in het donker

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Jos Dom
Speelduur 7u 36m 18s
€ 12,99

Beschrijving

Inspecteur Paul Gerardi van de Federale Gerechtelijke Politie te Brussel komt tijdens een onderzoek op het spoor van Salamander, een geheime organisatie die de machtigste mensen van België samenbrengt. De strijd tegen deze dubieuze elite was de inzet van "Salamander", een Vlaamse dramaserie die werd uitgezonden op de publieke omroep (een seizoen in 2012, een in 2018). "Schot in het donker" functioneert als prequel bij de reeks en onderzoekt de motieven achter de samenzwering: een dramatische gebeurtenis tijdens WO II. De roman is ook apart te lezen, als een meeslepende wraakthriller.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 juli 2022
ISBN 9788726954142
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 36m 18s
Bestandsgrootte 316 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.