Salamander: Schot in het donker

Salamander: Schot in het donker

Inspecteur Paul Gerardi van de Federale Gerechtelijke Politie te Brussel komt tijdens een onderzoek op het spoor van Salamander, een geheime organisatie die de machtigste mensen van België...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Jos Dom

Speelduur

7 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

Inspecteur Paul Gerardi van de Federale Gerechtelijke Politie te Brussel komt tijdens een onderzoek op het spoor van Salamander, een geheime organisatie die de machtigste mensen van België samenbrengt. De strijd tegen deze dubieuze elite was de inzet van "Salamander", een Vlaamse dramaserie die werd uitgezonden op de publieke omroep (een seizoen in 2012, een in 2018). "Schot in het donker" functioneert als prequel bij de reeks en onderzoekt de motieven achter de samenzwering: een dramatische gebeurtenis tijdens WO II. De roman is ook apart te lezen, als een meeslepende wraakthriller.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 juli 2022

ISBN

9788726954142

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 36 min

Bestandsgrootte

316 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99
Vlaams De Sciencefictionschrijver
€ 9,99

Meer spreker Jos Dom Bekijk alles

Vlaams Stalen kaken

Stalen kaken

Bavo Dhooge

€ 7,99