Souffleur des doods

Souffleur des doods

In verband met heftige uitdagingen in haar persoonlijke leven is Fien Bosvoorde, politie-inspecteur bij het Zone Stad-team in de stad Antwerpen, tijdelijk op non-actief gesteld...

Serie

Zone Stad deel 3

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Maite Goossens

Speelduur

6 uur 55 min

€ 9,99

Beschrijving

In verband met heftige uitdagingen in haar persoonlijke leven is Fien Bosvoorde, politie-inspecteur bij het Zone Stad-team in de stad Antwerpen, tijdelijk op non-actief gesteld. Ter afleiding sluit ze zich aan bij een theatergezelschap voor amateurs en al snel nodigt ze haar collega’s uit voor haar acteerdebuut. Echter, wanneer tijdens de opvoering van haar toneelstuk iemand op de planken wordt doodgeschoten, blijkt dat de regie van de avond niet langer in handen is van de regisseur, maar in die van meedogenloze crimineel Michel Moulin. Kunnen Fien en haar collega’s de rest van de acteurs and het publiek redden, voordat het doek valt?

Souffleur des doods is het derde deel in de gewelddadige en melodramatische ‘Zone Stad’ boekenreeks van Bavo Dhooge.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 september 2022

ISBN

9788726954173

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 55 min

Bestandsgrootte

287 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99

Meer spreker Maite Goossens Bekijk alles

Vlaams Schone Schijn

Schone Schijn

Bavo Dhooge

€ 9,99
Vlaams Schizo

Schizo

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams De legende van Musoro

De legende van Musoro

Amina Laffet

€ 5,99