Luistervoorbeeld

Schone Schijn

SerieZone Stad deel 2
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Maite Goossens
Speelduur 7u 8m 26s
€ 9,99

Beschrijving

Twee Antwerpse politieagenten infiltreren in adellijke kringen, op zoek naar de man achter een "jachtongeluk" dat verdacht sterk op moord lijkt. Terwijl het duo probeert te wennen aan deze wereld van schone schijn, wordt hun aandacht getrokken door een dakloze man die in het bos vlakbij woont en volgens wie zijn beste vriend, een uil, vermoord werd.
"Schone schijn" gebruikt personages uit de Vlaamse tv-serie "Zone Stad" (VTM, 2003-2013), maar het verhaal zelf is nieuw. Bavo Dhooge focust op de gevoelens tussen de agenten, Tom en Fien, en leidt de lezers door een Agatha Christie-achtig doolhof, regelrecht naar een schokkende finale. "Schone schijn" is Dhooges tweede roman met de "Zone Stad"-personages; de eerste is "Schizo".Reeks van 3 romans, gebaseerd op de personages uit de Vlaamse tv-serie \"Zone Stad\".

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 18 augustus 2022
ISBN 9788726954203
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 8m 26s
Bestandsgrootte 299 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.