Luistervoorbeeld

Schizo

SerieZone Stad deel 1
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Maite Goossens
Speelduur 9u 10m 27s
€ 12,99

Beschrijving

Op de grootste kermis van Antwerpen, de Sinksenfoor, wordt een lijk gevonden. Agenten Fien en Tom vinden het vooral verontrustend dat de moord "ondertekend" is: de dader heeft een S als handtekening achtergelaten. En dan valt een tweede slachtoffer. Wat Fien en Tom niet kunnen vermoeden, is dat zij persoonlijk betrokken zullen worden bij de zaak. Het verleden van Tom en Fiens vriend blijkt de sleutels tot de zaak.
"Schizo" gebruikt personages uit de Vlaamse tv-serie "Zone stad" (VTM, 2003-2013), maar het verhaal zelf is nieuw. Bavo Dhooge presenteert hier veel meer dan het zoveelste seriemoordenaarsverhaal. Zijn scenario neemt onverwachte bochten; misdaad en motief veranderen meerdere keren van gedaante. "Schizo" is Dhooges eerste roman met de "Zone Stad"-personages; in totaal schreef hij er 3.Reeks van 3 romans, gebaseerd op de personages uit de Vlaamse tv-serie \"Zone Stad\".

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 juli 2022
ISBN 9788726954227
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 10m 27s
Bestandsgrootte 382 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.