Een slag uit duizenden
Een slag uit duizenden

Een slag uit duizenden

Het gaat niet goed met Travis McKinley. Een uitdovend huwelijk, haast geen band met zijn kinderen, een baan die hij haat. Maar dan ontdekt hij een onverwacht talent: Travis is een geweldige golfer....

Serie

Auteurs

James Patterson, Peter De Jonge

Spreker

Ronald Top

Speelduur

3 uur 42 min

€ 9,99

Beschrijving

Het gaat niet goed met Travis McKinley. Een uitdovend huwelijk, haast geen band met zijn kinderen, een baan die hij haat. Maar dan ontdekt hij een onverwacht talent: Travis is een geweldige golfer. Hij besluit zijn kans te wagen, neemt ontslag en traint voor de PGA Senior Tour.

James Patterson is bekend als thrillerschrijver, maar met de Travis McKinley-reeks slaat hij een heel andere toon aan: hartverwarmende verhalen waarin de “feel-goodfactor” belangrijker is dan het realisme. Voor mensen met een droom of een speciaal talent. Even vlot geschreven als andere Patterson-boeken, in samenwerking met de Amerikaanse schrijver Peter de Jonge.

Travis McKinley

Reeks golfromans over een man die op latere leeftijd zijn talent voor het golfen ontdekt. Van zijn eerste successen tot de uitdagingen van professioneel golf spelen: Patterson zet Travis in een reeks uitdagende situaties neer, die hem altijd iets bijbrengen over het leven zelf.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

27 maart 2023

ISBN

9788726954494

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 42 min

Bestandsgrootte

158 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99
Heksenjacht

Heksenjacht

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Gekke Jantje

Gekke Jantje

Jan van der Winden

€ 12,95