Luistervoorbeeld

Lazarus - 10 erotische verhalen

SerieLUST
Auteur B. J. Hermansson
Spreker Becca Glory
VertalerEdith den Boer, Tineke Jorissen-Wedzing, S.v.i.n, Jardeen Kingma
Speelduur 5u 9m 11s
€ 6,99

Beschrijving

Een onopvallende man die een middelmatig leven leidt, verandert na het innemen van een mysterieus elixer opeens in een vrouw.

Overdag zit hij gevangen in een bestaan waarin hij zich door zijn eigen onzekerheid laat afhouden van het verwezenlijken van zijn diepste verlangens. ’s Nachts is hij een ander: wild en gehuld in de belichaming van een ander geslacht, wat hem nieuwe kracht en een nieuw zelfvertrouwen geeft. Dankzij het elixer barst elke nacht van de mogelijkheden. Hij laat zich door niets meer tegenhouden; hij werpt zich in avonturen vol seks, lust en begeerte – en geniet.

Maar wat gebeurt er als het elixer op is?

Deze erotische collectie bevat de korte verhalen:
Lazarus
DILF
Midzomerdroom
Fuckboy
Paranormal
MILF
Valentijnsdag: Amanda
Bloedgeil
Velvet
De onbekende manB.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 juli 2021
ISBN 9788726958393
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 9m 11s
Bestandsgrootte 240 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

B.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit.

Toon aanbod