Luistervoorbeeld

De Smurfen - Verhalenbundel 5

SerieSmurfs deel 5
Auteur Peyo
Spreker Pip Pellens
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 25m 4s
€ 2,99

Beschrijving

Wanneer Dichtersmurf op een dag geen inspiratie heeft om te schrijven, gaat hij op zoek naar een rustig plekje in het bos. Achter zich hoort hij een zachte stem. Het is een fee die hem wil helpen. Ze heeft een toverbol meegenomen. De bol geeft energie en inspiratie als Dichtersmurf hem aanraakt. Eenmaal thuisgekomen schrijft hij als een malle! De andere Smurfen willen ook zoveel energie en iedereen zit met zijn handen aan de bol. Maar na een tijdje vallen de Smurfen één voor één neer. Wat is er aan de hand?

Dit is het vijfde deel in de reeks verhalenbundels van de Smurfen.

Maak je klaar voor de avonturen uit het Smurfendorp met Smurfin, Grote Smurf, Muzieksmurf, Potige Smurf, Dichtersmurf, Lolsmurf en alle andere kleine blauwe wezentjes. Ontdek wat er gebeurt als Knutselsmurf wil vliegen, wanneer Bakkersmurf geen eieren meer heeft voor zijn taart, wanneer de weerspiegeling van Hippe Smurf plotseling tot leven komt of wanneer de gemene tovenaar Gargamel keer op keer het vredevolle leven van de Smurfen probeert te verpesten met zijn kwade plannen en gevaarlijke elixirs. Veel smurfplezier!

De Belgische cartoonist Pierre "Peyo" Culliford creëerde De Smurfen in 1958. De kleine blauwe wezentjes, elk zo groot als drie appels, leven samen in kleine paddestoelachtige huisjes in een dorp diep in het bos. Als ze niet spelen, bouwen, eten, feesten of dingen verzinnen, brengen zij hun dagen door met het voor de gek houden van de gemene tovenaar Gargamel en zijn kat Azraël, die samen de smurfen willen uitroeien...
De Smurfen en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Peyo Creations. © 2021 Peyo Creaties.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 16 mei 2022
ISBN 9788726996760
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 25m 4s
Bestandsgrootte 19 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.