Luistervoorbeeld

De Smurfen - Verhalenbundel 4

SerieSmurfs deel 4
Auteur Peyo
Spreker Pip Pellens
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 28m 3s
€ 2,99

Beschrijving

Het 654e jaar breekt aan voor de Smurfen. Volgens de legende betekent dit dat het Smurfendorp 100 jaar ongeluk tegemoet gaat. Grote Smurf kan het niet geloven. Gelukkig is er een dans die de Smurfen kunnen uitvoeren om de vloek te doorbreken. Voor deze dans zijn 100 Smurfen nodig, maar het dorp heeft er maar 99. Hoe komen de Smurfen op tijd aan een nieuwe Smurf?

Dit is het vierde deel in de reeks verhalenbundels van de Smurfen.

Maak je klaar voor de avonturen uit het Smurfendorp met Smurfin, Grote Smurf, Muzieksmurf, Potige Smurf, Dichtersmurf, Lolsmurf en alle andere kleine blauwe wezentjes. Ontdek wat er gebeurt als Knutselsmurf wil vliegen, wanneer Bakkersmurf geen eieren meer heeft voor zijn taart, wanneer de weerspiegeling van Hippe Smurf plotseling tot leven komt of wanneer de gemene tovenaar Gargamel keer op keer het vredevolle leven van de Smurfen probeert te verpesten met zijn kwade plannen en gevaarlijke elixirs. Veel smurfplezier!

De Belgische cartoonist Pierre "Peyo" Culliford creëerde De Smurfen in 1958. De kleine blauwe wezentjes, elk zo groot als drie appels, leven samen in kleine paddestoelachtige huisjes in een dorp diep in het bos. Als ze niet spelen, bouwen, eten, feesten of dingen verzinnen, brengen zij hun dagen door met het voor de gek houden van de gemene tovenaar Gargamel en zijn kat Azraël, die samen de smurfen willen uitroeien...
De Smurfen en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Peyo Creations. © 2021 Peyo Creaties.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 16 mei 2022
ISBN 9788726996869
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 28m 3s
Bestandsgrootte 21 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.