Bridget Jones: het dagboek
Bridget Jones: het dagboek

Bridget Jones: het dagboek

Het dagboek van Bridget Jones is het hilarische en verwoestend zelfbewust verslag van het leven van een dertig jarige single in Londen op een gedoemde zoektocht naar zelfverbetering...

Serie

Bridget Jones deel 1

Auteur

Helen Fielding

Spreker

Donna Vrijhof

Speelduur

7 uur 33 min

€ 12,99

Beschrijving

Het dagboek van Bridget Jones is het hilarische en verwoestend zelfbewust verslag van het leven van een dertig jarige single in Londen op een gedoemde zoektocht naar zelfverbetering. Gevangen tussen het genot van het vrijgezelle plezier en de angst om alleen te sterven en gekweld door zelfvoldane getrouwde vrienden die vragen, "hoe is het met je liefdesleven?" met welbedoelde, maar neerbuigende blikken. Bridget besluit om te stoppen met roken, minder alcohol te drinken, de omtrek van elke dij met 1,5 centimeter te verminderen, een functionele relatie met een verantwoordelijke volwassene aan te gaan en te leren om de videorecorder te programmeren. Met een mix van luchtige charme, existentiële somberheid en vertederende zelfspot heeft Bridget Jones een gevoelige snaar geraakt bij miljoenen lezers over de hele wereld.
Helen Fielding (1958) is een Engelse journaliste en de auteur van de bestsellers 'Bridget Jones: het dagboek', 'Bridget Jones: het nieuwe dagboek', 'Bridget Jones: mad about the boy' en 'Bridget Jones's baby: de dagboeken'. Ze schreef ook mee aan het script van de verfilmingen met Renée Zellweger in de hoofdrol. Van de boeken in de serie zijn tientallen vertalingen verschenen, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ondertussen is Bridget Jones uitgegroeid tot een van de populairste fictieve personages van de 21ste eeuw.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

2 december 2022

ISBN

9788726999723

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 33 min

Bestandsgrootte

313 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Helen Fielding Bekijk alles

Bridget Jones' baby: de dagboeken
€ 9,99
Bridget Jones: mad about the boy
€ 16,99
Bridget Jones: het nieuwe dagboek
€ 16,99
De al te grote fantasie van Olivia Joules
€ 12,99

Meer spreker Donna Vrijhof Bekijk alles

Op weg naar de waarheid

Vannessa Thuyns

€ 14,99
Chef's Kiss

Chef's Kiss

Iris Visser

€ 4,95
Als ik je weer zie

Als ik je weer zie

Gillian King

€ 14,99
IJskoude rivalen

IJskoude rivalen

Sara Biren

€ 14,99