Bridget Jones' baby: de dagboeken
Bridget Jones' baby: de dagboeken

Bridget Jones' baby: de dagboeken

Bridget Jones is zwanger... maar van wie? In dit vierde deel van de Bridget Jones-saga is onze heldin zwanger geraakt. Maar van wie? Bekentenis: ze weet het zelf niet. Er zijn twee kandidaten, die...

Serie

Bridget Jones deel 4

Auteur

Helen Fielding

Spreker

Donna Vrijhof

Vertaler

Titia Ram

Speelduur

4 uur 2 min

€ 9,99

Beschrijving

Bridget Jones is zwanger... maar van wie?

In dit vierde deel van de Bridget Jones-saga is onze heldin zwanger geraakt. Maar van wie? Bekentenis: ze weet het zelf niet. Er zijn twee kandidaten, die samen de perfecte man vormen… maar afzonderlijk zijn ze allebei onuitstaanbaar. De situatie is rommelig en een nakend bezoek van de Koningin maakt het er niet beter op. Maar als Bridget íets kan, dan is het wel de rommel aanvaarden en er het beste van maken. Fans van Bridget Jones weten dat dit boek gebaseerd is op de gelijknamige film. Kenners zullen daaraan toevoegen dat de eerste helft de film netjes volgt, maar dat de schrijfster nog enkele verrassingen bewaart voor de tweede helft. Kort maar krachtig, deze Bridget-novelle.

Verfilmd met Renée Zellweger, Colin Firth en Patrick Dempsey.

Bridget Jones

In 1995 begon Helen Fielding columns te schrijven voor The Independent, over een (naar eigen zeggen) iets te dikke dertiger die haar biologische klok hoorde tikken. De columns evolueerden tot een reeks boeken, die ook succesvol verfilmd werden. Bridget Jones werd een wereldberoemd passage.

Helen Fielding (1958) is een Engelse journaliste en de auteur van de bestsellers 'Bridget Jones: het dagboek', 'Bridget Jones: het nieuwe dagboek', 'Bridget Jones: mad about the boy' en 'Bridget Jones's baby: de dagboeken'. Ze schreef ook mee aan het script van de verfilmingen met Renée Zellweger in de hoofdrol. Van de boeken in de serie zijn tientallen vertalingen verschenen, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ondertussen is Bridget Jones uitgegroeid tot een van de populairste fictieve personages van de 21ste eeuw.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

14 februari 2023

ISBN

9788726999747

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 2 min

Bestandsgrootte

169 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Helen Fielding Bekijk alles

Bridget Jones: mad about the boy
€ 16,99
Bridget Jones: het dagboek
€ 12,99
Bridget Jones: het nieuwe dagboek
€ 16,99
De al te grote fantasie van Olivia Joules
€ 12,99

Meer spreker Donna Vrijhof Bekijk alles

Chef's Kiss

Chef's Kiss

Iris Visser

€ 4,95
Als ik je weer zie

Als ik je weer zie

Gillian King

€ 14,99
IJskoude rivalen

IJskoude rivalen

Sara Biren

€ 14,99
Thuis in het onbekende

Thuis in het onbekende

Vannessa Thuyns

€ 14,99