Mijn lust en mijn leven
Mijn lust en mijn leven

Mijn lust en mijn leven

Seksjournalist Marith Iedema heeft een actief en spannend seks- en liefdesleven als ze zwanger wordt. Ze is vastbesloten om dat zo te houden nu ze een kind krijgt. Maar holy shit, dat valt vies tegen...

Auteur

Marith Iedema

Spreker

Marith Iedema

Speelduur

4 uur 29 min

€ 9,99

Beschrijving

Seksjournalist Marith Iedema heeft een actief en spannend seks- en liefdesleven als ze zwanger wordt. Ze is vastbesloten om dat zo te houden nu ze een kind krijgt. Maar holy shit, dat valt vies tegen. Het contrast met haar oude leven en het leven van haar vriendinnen is groot.

Hoe hou je het leuk als je verandert in een hormoongestuurde bitch? Wat als je man zich wel wat aantrekkelijkers kan voorstellen dan die zeekoe op de bank? Wat als je op je tandvlees loopt omdat de liefste baby van de wereld een bovenmenselijke longinhoud heeft en huilen zijn favoriete hobby is? Wat als blijkt dat je aan de slag moet met die uitgelubberde bekkenbodemspieren om weer lekkere orgasmes te kunnen krijgen?
Marith beschrijft humoristisch, ontroerend en leerzaam hoe ze er met vallen en opstaan het beste van maakt. Zelden werd zo geestig en eerlijk geschreven over de impact van een zwangerschap en een baby op je liefdesleven.Marith Iedema (1989) schrijft voor verschillende bladen en kranten over liefde, seks en relaties. Ze treedt geregeld op in radio- en tv-programma’s. Voor linda.tv maakt ze de documentairereeks ‘(On)gewone seks’. In 2018 verscheen (S)experimenteren, over haar zoektocht naar een manier om een duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

13 november 2023

ISBN

9788727108421

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 29 min

Bestandsgrootte

199 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Marith Iedema Bekijk alles

(S)experimenteren

(S)experimenteren

Marith Iedema

€ 5,99