(S)experimenteren
(S)experimenteren

(S)experimenteren

Belevenissen van een avontuurlijke seksjournalist

Als seksjournalist Marith een paar jaar samenwoont met de man van haar dromen, begint het te knagen. Is dit alles? Voor haar werk bezoekt ze mensen met niet-traditionele relaties en bijzondere seksuele voorkeuren. Ze verleidt haar vriend tot een open relatie...

Auteur

Marith Iedema

Spreker

Eva van Houten

Speelduur

6 uur 28 min

€ 5,99

Beschrijving

Als seksjournalist Marith een paar jaar samenwoont met de man van haar dromen, begint het te knagen. Is dit alles? Voor haar werk bezoekt ze mensen met niet-traditionele relaties en bijzondere seksuele voorkeuren. Ze kijkt haar ogen uit op chique erotische feesten en in de fetisj-scene. In vergelijking met wat ze daar ziet, is haar eigen seksleven behoorlijk saai. Ze raakt ervan overtuigd dat monogamie een onrealistisch, achterhaald concept is. Daarom verleidt ze haar vriend tot een open relatie. Lang is ze ervan overtuigd dat deze vorm van vrije liefde dé manier is om duurzame liefde te combineren met spannende seks. Maar seksuele vrijheid blijkt een keerzijde te hebben, en haar relatie loopt op de klippen.

Na de breuk blijft Marith zich afvragen of en hoe een langdurige relatie kan samengaan met een avontuurlijk seksleven. Ze start met open blik een zoektocht naar de mogelijkheden – aan de hand van interviews en experimenten. Met haar nieuwe minnaar raakt ze verzeild in een orgie. En als er een andere vrouw bij hem blijft slapen – en hij ook nog samen met haar ontbijt – ontdekt ze dat jaloezie haar niet vreemd is.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 september 2019

ISBN

9788726297270

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 28 min

Bestandsgrootte

305 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Marith Iedema Bekijk alles

Mijn lust en mijn leven

Mijn lust en mijn leven

Marith Iedema

€ 9,99