Nomade
Nomade

Nomade

Wanneer je ziet wat niemand had mogen zien.

Voor fans van Khaled Hosseini en Orhan Pamuk. Een gemeenschap nomaden zet kamp op nabij het Turkse dorp Kiraz, tot groot enthousiasme van dorpsjongen Ibrahim. Plots belooft zijn lome zomer alsnog s...

Auteur

Humeyra Cetinel

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

8 uur 50 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor fans van Khaled Hosseini en Orhan Pamuk.

Een gemeenschap nomaden zet kamp op nabij het Turkse dorp Kiraz, tot groot enthousiasme van dorpsjongen Ibrahim. Plots belooft zijn lome zomer alsnog spannend te worden. Vanaf dan spendeert hij zijn dagen op een voorzichtige afstand van de mysterieuze nieuwkomers, vanwaar hij ze in het geheim observeert. Een van hen is Hilal, een jonge vrouw die ongeduldig wacht op de terugkeer van haar verloofde. Op een dag waagt Ibrahim zich dichter bij het nomadenkamp dan gewoonlijk. Als hij op voorhand had geweten wat er die avond zou gebeuren, zou hij rechtstreeks naar huis zijn gerend. Maar vele jaren later, als volwassen man, zou hij van mening zijn dat alles was verlopen volgens Gods wil.

Humeyra Cetinel studeerde Oosterse Talen en Culturen aan de universiteit van Gent. Ze volgde lessen aan de Schrijversacademie van 2020 tot 2022. Haar debuutroman, genaamd 'Nomade', wordt beschouwd als een vergelijkbare schrijfstijl als die van Khaled Hosseini, maar dan met een focus op de Lage Landen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

10 mei 2024

ISBN

9788727164076

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 50 min

Bestandsgrootte

375 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Meedogenloos

Tim Grover, Shari Lesser Wenk

€ 15,00
IJzige val

IJzige val

Ulf Kvensler

€ 14,99
1974

1974

Auke Kok

€ 12,99
Aanbieding Wie zwijgt stemt toe

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99 € 7,49