Menopauze
Menopauze

Menopauze

Alle vragen beantwoord.

Alle vragen beantwoord! Als vrouw breng je maar liefst een derde van je leven door in de menopauze. Het is dus enorm belangrijk om je in die lange periode zo goed mogelijk te voelen. Dit boek is he...

Auteurs

Herman Depypere, Sofie Vanherpe

Spreker

Gaby Milder

Speelduur

8 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

Alle vragen beantwoord! Als vrouw breng je maar liefst een derde van je leven door in de menopauze. Het is dus enorm belangrijk om je in die lange periode zo goed mogelijk te voelen.

Dit boek is het meest volledige naslagwerk wat de menopauze betreft, met dank aan de jarenlange ervaring van prof. dr. Herman Depypere. Het zal je helpen met de juiste, goed onderbouwde informatie sterker en geëmancipeerder door je menopauze helpen gaan.

Prof. dr. Depypere is verbonden aan zowel het UZ Gent als de Universiteit Gent. Als gynaecoloog begeleidde hij al talloze vrouwen. Hij is expert op het gebied van menopauze en volgt het recentste onderzoek op de voet.

Sofie Vanherpe begon als journaliste, werkte als copywriter en als eindredactrice, en schrijft de laatste jaren toffe lifestyle- en non-fictieboeken. Ze schrijft voornamelijk over het ouderschap en lifestylethema's zoals gezonde voeding en beweging. Ze richtte ooit mee het online platform Mama Baas op, het meest succesvolle Vlaamse platform voor ouders.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 april 2024

ISBN

9788727164175

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 0 min

Bestandsgrootte

331 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Aanbieding Schaduwkant
4.0

Schaduwkant

Sophie Wester

€ 11,99 € 5,00
Liefdesbang

Liefdesbang

Hannah Cuppen

€ 17,50
Alles voor haar

Alles voor haar

Corina Dekker

€ 12,95
Koningsspel

Koningsspel

Linda Dielemans

€ 15,99