Bot voor bot
Bot voor bot

Bot voor bot

Dr. Temperance Brennan wordt gespeeld door Emily Deschanel in de tv-serie 'Bones'. Deze boeken zijn voor liefhebbers van vergelijkbare shows als 'CSI' en 'Criminal Minds'...

Serie

Auteur

Kathy Reichs

Spreker

Gaby Milder

Vertaler

Mariëlla Snel

Speelduur

16 uur 28 min

€ 19,99

Beschrijving

Dr. Temperance Brennan wordt gespeeld door Emily Deschanel in de tv-serie 'Bones'. Deze boeken zijn voor liefhebbers van vergelijkbare shows als 'CSI' en 'Criminal Minds'.

Als je een fan bent van misdaadfictie en houdt van goed geschreven verhalen met fascinerende personages en vakkundig onderzochte forensische details, dan is 'Bot voor bot' een must-read. Mis deze spannende roman van een van de meest getalenteerde schrijvers in het genre niet.

‘Bot voor bot’ volgt het verhaal van forensisch antropoloog Temperance Brennan, die een reeks opvallende moorden in Montreal onderzoekt. De slachtoffers van de moordenaar zijn allemaal jonge vrouwen, en naarmate Brennan dieper in de zaak duikt, raakt ze er steeds meer van overtuigd dat er een seriemoordenaar aan het werk is. Met de hulp van haar collega's en de politie racet Brennan tegen de klok om de moordenaar te pakken te krijgen voordat hij weer toeslaat.

'Bot voor bot', voor het eerst gepubliceerd in 1997, werd al snel een bestseller in Amerika en lanceerde een geliefde reeks romans met de onverschrokken Temperance Brennan. De roman is in meer dan 30 talen vertaald.


Voor fans van de detectiveromans van Patricia Cornwell, James Patterson en Jonathan Kellerman.

De Temperance Brennan-serie is een spannende misdaadreeks geschreven door de veelgeprezen auteur Kathy Reichs. Het volgt het verhaal van forensisch antropoloog Temperance Brennan, terwijl ze een reeks gruwelijke moorden in Montreal onderzoekt. Met intrigerende details en spannende wendingen schreef Reichs aangrijpende pageturners die lezers tot het einde op het puntje van hun stoel houden.

Kathy Reichs (1948) is een bekende Amerikaanse misdaadschrijver, forensisch antropoloog en academicus. Reichs is vooral bekend om haar reeks romans rondom het fictieve personage Temperance Brennan, die ook een forensisch antropoloog is. Haar eerste roman, ‘Bot voor bot’, werd gepubliceerd in 1997 en werd een bestseller, waarmee de serie werd gelanceerd die uiteindelijk zou worden aangepast in de populaire televisieserie 'Bones'. Reichs heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Arthur Ellis Award voor beste eerste roman in 1997. Naast schrijver is Reichs hoogleraar antropologie aan de Universiteit van North Carolina.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

25 augustus 2023

ISBN

9788728502457

Taal

Nederlands

Speelduur

16 uur 28 min

Bestandsgrootte

693 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Kathy Reichs Bekijk alles

Fries Firalen

Firalen

Kathy Reichs

€ 10,00

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Schaduwkant
4.0

Schaduwkant

Sophie Wester

€ 11,99
Menopauze

Menopauze

Herman Depypere, Sofie Vanherpe

€ 12,99
Liefdesbang

Liefdesbang

Hannah Cuppen

€ 17,50
Alles voor haar

Alles voor haar

Corina Dekker

€ 12,95