Luistervoorbeeld

Dodelijke opname

SerieDe Zilveren Strop 2021 deel 2
Auteur Jorrit de Klerk
Spreker Karin Douma
Speelduur 51m 22s
€ 3,99

Beschrijving

Lisa is een urban explorer en trekt de wereld over op zoek naar de meest bijzondere verlaten plekken en vervallen gebouwen. Als ze in Polen is met haar vriendin en grote liefde Zoë wil ze met haar op onderzoek uit naar een leegstaand, negentiende-eeuws ziekenhuis met een gruwelijke geschiedenis. Maar na een heftige ruzie in hun hotel waarbij Zoë er kwaad vandoor gaat, besluit Lisa in haar eentje er op uit te gaan. Ze duikt een onheilspellend Pools bos in, op zoek naar het geheimzinnige ziekenhuis. Boos en gefrustreerd breekt ze daarmee haar belangrijkste regel: Ga nooit alleen.

De Zilveren Strop is een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, georganiseerd door Hebban en de Gouden Strop. Deze serie bestaat uit de top 5 van de 162 inzendingen. Één verhaal werd gediskwalificeerd, de overgebleven 161 verhalen werden beoordeeld door 55 voorselecteurs, samengesteld uit enthousiaste lezers en kenners van de spannende genres.

De eindjury bestond uit Corine Hartman (juryvoorzitter), Peter Römer, Isa Maron en Sander Verheijen (hoofdredacteur Hebban.nl).

Ontdek zelf de spannendste korte verhalen van 2021!

Jorrit de Klerk werd tweede bij schrijfwedstrijd De Zilveren Strop 2021.

Juryrapport:
"Een geloofwaardig en interessant hoofdkarakter in een originele setting. Mooie beeldende beschrijvingen, zonder overbodige krullen. Goed opgeschreven bovendien."

Jorrit de Klerk is schrijver van voornamelijk korte verhalen en een groot fan van science fiction. Zijn eerste SF-roman, 'Revolte', werd in 2019 uitgegeven door uitgeverij Quasis.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 9 september 2021
ISBN 9788728019771
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 51m 22s
Bestandsgrootte 36 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.