Luistervoorbeeld

Zwarte markt

Auteur James Patterson
Spreker Ronald Top
VertalerPieter Janssens
Speelduur 13u 16m 56s
€ 16,99

Beschrijving

Een groep terroristen dreigt een aantal belangrijkte gebouwen op Wall Street op te blazen. Dit resulteert in ravage op de aandelenmarkt. Arch Carroll, het hoofd van de afdeling terrorismebestreiding van de CIA, en Caitlyn Dylan, de directeur van de afdeling handhaving van de SEC, krijgen de opdracht om deze aanval op Wall Street te verhinderen en het vertrouwen in de aandelenmarkt te herstellen. Lukt het hen om deze groep terroristen te ontmaskeren en een financiele crisis te voorkomen?

Zwarte markt is een klassieke thriller van James Patterson, vol met spanning, sensatie en romantiek.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 29 juli 2022
ISBN 9788728020593
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 16m 56s
Bestandsgrootte 560 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De Amerikaanse James Patterson (1947) is een van de succesvolste auteurs op dit moment met meer dan 300 miljoen verkochte exemplaren en 1 miljoen verkochte e-books wereldwijd. Maar liefst 114 boeken kwamen op de New York Times bestseller lijst, waarvan 67 op nummer 1 stonden. Dat is een Guinness World Record! Geen enkele Patterson thriller laat zijn lezers onberoerd, maar zijn bekendste werken zijn de thriller reeksen over ‘Alex Cross’, verfilmd met Morgan Freeman in de hoofdrol, en de ‘Women’s Murder Club’-reeks, dat verfilmd is tot serie en in 2007 te zien was op de Nederlandse televisie.

In 2015 won Patterson de Literatuur Award van de National Book Foundation voor zijn inzet om meer Amerikanen aan het lezen te krijgen. Voor zijn thrillers, maar ook enkele romans en kinderboeken, heeft hij meerdere prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder de Edgar Award.

Toon aanbod