Zwarte markt
Zwarte markt

Zwarte markt

Een groep terroristen dreigt een aantal belangrijkte gebouwen op Wall Street op te blazen. Dit resulteert in ravage op de aandelenmarkt...

Auteur

James Patterson

Spreker

Ronald Top

Vertaler

Pieter Janssens

Speelduur

13 uur 16 min

€ 16,99

Beschrijving

Een groep terroristen dreigt een aantal belangrijkte gebouwen op Wall Street op te blazen. Dit resulteert in ravage op de aandelenmarkt. Arch Carroll, het hoofd van de afdeling terrorismebestreiding van de CIA, en Caitlyn Dylan, de directeur van de afdeling handhaving van de SEC, krijgen de opdracht om deze aanval op Wall Street te verhinderen en het vertrouwen in de aandelenmarkt te herstellen. Lukt het hen om deze groep terroristen te ontmaskeren en een financiele crisis te voorkomen?

Zwarte markt is een klassieke thriller van James Patterson, vol met spanning, sensatie en romantiek.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

29 juli 2022

ISBN

9788728020593

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 16 min

Bestandsgrootte

560 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zomer van verraad

Zomer van verraad

James Patterson

€ 12,99
In soldatenlaarzen

In soldatenlaarzen

James Patterson, Matt Eversmann

€ 14,99
Jeugdzonde

Jeugdzonde

J.D. Barker, James Patterson

€ 14,99
Minnares

Minnares

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

De zin van het bestaan

De zin van het bestaan

Viktor E. Frankl

€ 19,50

Eindelijk mezelf

Matt Cain

€ 14,99
De ketter

De ketter

Bernard Cornwell

€ 16,99
De heer des huizes

De heer des huizes

L.C. Tyler

€ 11,99