Het negende oordeel
Het negende oordeel

Het negende oordeel

In dit confronterende deel van de spanndende Women’s Murder Club boekenreeks jaagt Detective Lindsay Boxer uit San Francisco ogenschijnlijk op twee criminelen...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Waldemar Noë

Speelduur

7 uur 18 min

€ 9,99

Beschrijving

In dit confronterende deel van de spanndende Women’s Murder Club boekenreeks jaagt Detective Lindsay Boxer uit San Francisco ogenschijnlijk op twee criminelen. De eerste is een juwelendief met de bijnaam ‘Hello Kitty’, die van rijke en bekende mensen steelt – met de dood ten gevolge. De tweede is een moordenaar die het op moeders en kinderen gemunt heeft en cryptische boodschappen achterlaat, geschreven met lippenstift. Lukt het Lindsay om deze zaken op te lossen, ondanks de persoonlijke uitdagingen die ze naast haar werk doormaakt? James Patterson en Maxine Paetro zorgen er samen voor dat je meer dan ooit hoopt dat Lindsay slaagt en de daders vangt.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

14 maart 2022

ISBN

9788728020623

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 18 min

Bestandsgrootte

329 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Moordweekend

Moordweekend

David Ellis, James Patterson

€ 14,99
De affaire

De affaire

Michael Ledwidge, James Patterson

€ 12,99
Slaap kindje, slaap

Slaap kindje, slaap

James Patterson

€ 14,99
Bikini

Bikini

Maxine Paetro, James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Moord op de tramhalte

Moord op de tramhalte

Joop van Riessen

€ 12,99
O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
Terug naar de kust

Terug naar de kust

Saskia Noort

€ 12,99
Verstoten

Verstoten

Jane Harper

€ 15,99