Minnares
Minnares

Minnares

Ben Casper, journalist, is bewakingsapparatuur aan het installeren in de flat van zijn vriendin, op haar verzoek. Als hij vertrekt, is hij er getuige van hoe Diana van het balkon naar beneden stort...

Auteurs

James Patterson, David Ellis

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Waldemar Noë

Speelduur

10 uur 7 min

€ 14,99

Beschrijving

Ben Casper, journalist, is bewakingsapparatuur aan het installeren in de flat van zijn vriendin, op haar verzoek. Als hij vertrekt, is hij er getuige van hoe Diana van het balkon naar beneden stort. Voor de politie is het zelfmoord, maar Ben gelooft er niets van. Diana was helemaal het type niet voor zelfmoord. Bovendien, ze was niet eens thuis toen Ben haar flat verliet! Ben bijt zich vast in het onderzoek, maar al snel wordt duidelijk dat hij daarmee belangrijke en gevaarlijke mensen voor de voeten loopt. Diana blijkt een dubbelleven te hebben geleid, waarin chantage en moord helemaal geen ongewone gebeurtenissen waren. Een kat-en-muisspel begint, een strijd tussen toedekken en onthullen.

James Patterson staat bekend om de hoge snelheid van zijn romans (veel actie in korte hoofdstukken) maar in dit boek gaat het allemaal nog een stuk sneller. We zien de actie door de ogen van Ben, een man met een overactief brein. Zijn gedachtegang is razendsnel, associatief en meeslepend. Deze politieke actiethriller staat op zich en behoort niet tot een van Pattersons langlopende reeksen.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 juli 2022

ISBN

9788728020630

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 7 min

Bestandsgrootte

440 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99

Meer auteur David Ellis Bekijk alles

Moordhuis

Moordhuis

James Patterson, David Ellis

€ 14,99
Moordweekend

Moordweekend

David Ellis, James Patterson

€ 14,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Het D-day complot

Het D-day complot

Tomas Ross

€ 15,99
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99
Ossenkop

Ossenkop

Manik Sarkar

€ 11,99